bahar5461 Kızlar bu battaniyeyi dün bimden aldım çok hoşuma gitti hastane için uygun olur mu valize koydum yoksa daha kalın birşey mi lazım doğumuma 13 gün var [
mrs_elisah bahar5461 ay içi kürklüymüş. Bu olabilir ama yeterli gelir mi bilmiyorum. Kalınlığı nasıl sıcak tutacak gibi mi
Zadekuzu bahar5461 hastaneye uygub ama sadece bu yetmez ic battaniye olur daha kalinini da almalisiniz.
ArelinAnnesi01 bahar5461 zaten araçla git gel yapılıyor bence yeterli bide ince battaniyeye sariyorsunuz iki katta kiyafet giyiyor yeterli bence
bahar5461 mrs_elisah bayaga kalin aslinda ici polar dışı triko . Ama bi tane daha aldim ne olur ne olmaz
Suzanne Baya kalın bi battaniye zaten bundan daha kalını varmı ki aynısını bende aldım daha doğrusu kayınvalidem almış ama nisan bebeği diye kullanamam diye düşünüyordum
Rengarenkk Suzanne çok kullanamazsınız evet. Nisanda havalar yumuşuyor. Hastaneler zaten çok sıcak oluyor
bebegimizibekliyoruz1 bahar5461 23 gün önce doğum yaptım ben de bunun benzerini almıştım içi Polarlı dışı örme ona sardık ama içine pelene gibi ince örtüyle sardık 2 patikli alt uzun kollu zıbın uzun kollu çıtçıtlı eldiven çorap şapka giydirdik ve usumedi
Beyzanurekici Benimde annem bugun aynısından almış doğuma 30 gün var üstünü 2 kat giydirip hastane çıkışının penye battaniyesi ve buna sarılınca yeterli gelir Bencede
dugmeannesi bahar5461 Aynisindan bende aldım Mart’ta doğum gözüküyor şimdilik içi polarli ya buna sararim içine yada dışına da nohut battaniyem var olmazsa penye battaniye almayi düşünüyorum . 2-3 tane battaniye alın diyolar hastane için lazım olabiliyormuş