Cananhafsa Mervefikrt ben de aynı durumdayım son haftalarda çatlamaya başladım 38 deyim şuan çatır çatır çatlıyorum başlarda takıyodum ama artık hiç yakmıyorum da 😂
Agg0207 Bende 16. Haftada başladım çatlamaya şimdi 22 oldum ama akşam kaşıntıdan duramadım resmen kaşımak hiç iyi degilmiş ama uyutmadı beni valla sadece gögüslerimde var şuanlık ve çok rahatsız ediyor beni günde 3 kere yaglanıyorum bide 😔😔😔😔😢
Mervefikrt ymr benimde bacaklarım karnımda çok yok ama yan taraflarım iyice catladı kremde kullanmama rağmen canım
tomurcukannesi Mervefikrt bende 33 üm dün yanlarımdan ufak ufak gördüm kırmızılık. Sadece karnımı yağlıyodum karnımda belimde hiç yok. Artık yanları ve basenleride yağlıcam ☺️
Mervefikrt tomurcukannesi bende sadece karnımı kremliyordum ama yanlarımda bacağımda karnımda oldu Yani canım
Defnenil Mervefikrt ah canım ben varım 33 haftalık hamileyim ikiz ve heryerim catladı cok sinirim bozuldu ama yapacak birşey yok doğumdan sonra bir lazer cesiti varmış onu yaptorqcagım ben
Mervefikrt Defnenil seninde ikizmiş canım çatlama olasılığı daha yüksek Allah kucağımıza aldığımız günleri göstersin en önemlisi bu 👍🏻