Babydream Haftamdayım ama hala tiksiniyorum kendim yemek yapınca o yemeği yemekte zorlanıyorum neden böyle bilmiyorum ve hergünde olmuyor bu his ara ara oluyor yemek yemekte zorlanıyorum midem çok hassaslaştı
asyaa0 Babydream Normal canım geçici bir durum normalde ama bünyeye göre farklılık gösterebilir tabi kiminin bu şikayetler hamilelik boyunca sürüyor inşallah sen çabuk atlatırsın 🌹
Aselsevde Babydream bende aynıyım her yediğim kötü geliyor Allah affetsin tiksinerek yiyorum eşim karşımda lop lop götürüyor diyo senin ağzının tadi bozulmuş 🤢
Aytflz Babydream 28 haftalık gebeyim bende hala aynı et tavuk balık yoğurt kuruyemiş hepsinde koku var sanki yani yediğim herşey kokuyor sanki🥺
Babydream asyaa0 genelde 3 ay bittikten sonra geçiyor demişler di ama benim bunaltı ve kusmam hala devam ediyor, bazen gerçekten çok zorlayıcı oluyor hepimizin Allah yardımcımız olsun😞
Babydream Aselsevde patatesin tadı toprak gibi geliyorrr😩 Allahım yemek yemek hiç bu kadar zor olamamıştı🥺
eymeninannesii Aselsevde ayy evet benimkide nasıl yiyo resmen özeniyorum ben zorla yiyorum tiksinerek inşallah çabuk atlatırız yaa siz kaç haftaliksiniz ben 10+1 oldum ilk hamileliğimde sanki hemen geçmişti
Babydream Aytflz gerçekten çok zor 😩 Allah yardımcımız olsun çünkü ben artık doya doya yemek yemek istiyorum 🥺🥺
Babydream eymeninannesii sanırım çoğu hamişlerimiz böyle inşalllah bir an önce hepimizin geçer bu durum🥺
Babydream Eda_65 bi an önce hepimizin bu hassasiyeti geçmesi dileğiyle gerçekten artık yemek yemek benim için bir zulüm oldu🥲
Aselsevde eymeninannesii 14 haftalık canım daha surucek gibi ama inşallah yaniliyorumdur bnm de ilk hamileliğimde 9. Aya kadar sürmüştü 😣
gunannesiii Babydream 29.haftadayım benim hala devam ediyor. Kahvaltı bile yapamıyorum yenek pişirince o yemeği kendim yiyemiyorum elmayı bile kusar mı insan onu da çıkartıyorum tuzlu çubuk leblebi hiçbiri fayda etmedi
Babydream gunannesiii sanırım benimde artık geçmiyor bu his bende yaptığım yemeği yiyemiyorum😞 Allah yardımcımız olsun