Aiteh Mihribancglr baksana. 10 dakika once yaptim. Ve dunkinden 1 tik belirgin.qaliba var kimyasal degilse. Yada gercekten gec dollenme yaa cok heyecanliyim yaaa🥰
Aiteh Deniz59 Armess_loya Esra4258 eymeninannesii Hilalkl Shlshss Mor_papatya_ Kinkof User1244 Asiye02 Busayyyyy Mor_papatya_ Gizgizgiz Kinkof Gns-gur Leselis Omay0707 Fadiiik Minigin_annesi0 CansuDRY Omay0707 minikmucizemmmmmm User1244 Kubra1853 yarenbtl Mihribancglr User1244 Kizlar bi bakin. Dunkinden daha belirgin dimi ? 5 10 dakkada boyle oldu…
Mor_papatya_ Aiteh Diğer testine göre bu daha belirgin teste bakınca direk görünüyo rabbim hayırlısını nasip etsin çok sevindim senin adına 🥰 🌸🌸
Aiteh Mor_papatya_ baksana canm daha belirgin oldu. Korkuyorum yaa. Ya kimyasalsa . Artik emin oldum gebelik soz konusu ama kimyasalmi sagliklimi ileride gorucem. Rabbim hangi hayirliysa ondan etsin
Mor_papatya_ Aiteh Amin kuzum inşallah icini ferah tut yarın direk kan vermelisin hem için rahatlar hem takip edersin artışını 🌸
Aiteh minikumutlar Rabbim tez samanda size nasip etsin. Henuz kesinlesmedi benim icin. 3 gun daha bekliyeyim gelicekmi kirmizilar