Halime0638 33+4 üm ve 2 yada 3 gündür ara ara ter basıyor böyle inanilmaz bunaliyorum sanki ev cayir cayir yanıyor boyle olan varmi nie oluyor acaba
Zambak55 Halime0638 20+2 bende anlamadım gece üstüm kapalı olunca mümkün değil uyumak gece kaç kere kalkıyorum sabah zaten evin içinde duramıyorum sıcaktan 🥵🥵
ressamistanne Halime0638 benim de öyle kapılar pencereler açık bazen gece açıyorum pencereyi. Tuvalete kalkıyorum bi bakıyorum kıpkırmızı olmuşum
Dmteyll Halime0638 30 haftaliğim bende ayniyim atletle yatiyorum ayaklarim ateş atiyor resmen gece hep battaniyenin disinda birakiyorum bir ter basiyor
Halime0638 Avbmert38 ya öyle bir basıyor ki sanki boguyorlar bu nasil hararet anlamıyorum çare buldunuz mu nefesimi falan daraltıyor benim
Halime0638 ressamistanne valla icimi daraltıyor cami falan acsam donuyorum kapasam yanıyorum menepoz dedikleri gibi yaşıyorum resmen 😂
ressamistanne Halime0638 Vala üşümek de ayrı dert. Ama geceler muntazam bir kötülükle geçiyor. Dönememe desen var, sıcak basması var, çiş sorunu var 😪😅
Halime0638 ressamistanne ahhh evet yaa sagim solum çürüdü resmen cok can yakiyor ne zormuş valla sağlıkla kavusalim da bitsin bu vücut hassasiyeti