swetty_18 Merhaba kızlar bugun 33+5 deyız..salı kontrolum vardı hersey normal dedı doktor ama ıkı gundur ara ara alt tarafıma gıren bır agrı var bı batma,anıden bıçak saplanır gıbı bı hıs?Bu haftalarda normal mı bu surec
3mlek2bebkannesi swetty_18 doktoruna ulaşabiliyosan bilgi ver canım normalde olabilr ama bende 30 haftalığım iki hfta önce vajinda sızı vardı hareketleri hep aşşagıda hşssrtim rahim ağzı için ilaç başladı demn bi postta daha arkadaşa bunu söyledim diye yanlış yönlendiriyo oldum ama doktoru progestan kullan pazartesi kontrole gel demiş normalse bile bunu doktorundan duyman daha garanti
Serayyurtsever swetty_18 bende de oluyodu hala da oluyo sormadım ama internetten baktım bebeğin gelmesi için hazırlıkmış
swetty_18 BabyLoveeee pazartesi günü randevum bende sorucam ama sımdı acaba açılma falan mı diye tedirgin oldum
Busraferdi7 33+3 olduk bendede oluyor doktorum vücut kendini doğuma hazırlıyor normal dedi ama o acıyı hissederken birde oğlum tekme atıyor oralara şaşırdım kaldım 😂😵💫
swetty_18 Busraferdi7 benım oglumun ayakları da hep orda..☺ sürekli tuvalete gidiyorum ıkı gundur de böyle bısey olunca acaba rahım de acılma mı var..karnımda sertleşiyor arada
Busraferdi7 swetty_18 İnanın benim de sürekli mesaneme vuruyor artık lavaboda falan yatmak istiyorum son haftalarımız artık bol bol yatıp dinlenin ılık duş bana çok iyi geliyor deneyebilirsiniz 😍