Elifnuraltunay Kızlar evinizi kaçıncı haftanızda itibaren temizlemeyi bıraktınız🙄 ben yapıyorum haftada 2 gün, ama artık bıraksam mı diye düşünüyorum. 31+3 haftalığım😣 siz kaçıncı haftanıza kadar yaptınız? normal süpürme, yerleri silme, mobilya silme işleri. derinden zaten yapamıyorum🤔
Gizem51 Elifnuraltunay hamile.oldugumu öğrendiğim günden beri yapmıyorum tek yaptığım.yemek o da ilk 4 ay yapmadım sıkıntılı süreçler yaşadım sebebi
buse_yildiz24 Elifnuraltunay 34 haftalığız elektirik süpürgesini eşim tutuyor , bende artık haftada 1 toz alıyorum yerleri vileda yapıyorum kendimi yormadan. ütü desen vazgeçilmezimiz zaten haftada 2 gün fit 😄😄
Bahar54 Elifnuraltunay 36.haftamdayim bu haftaya kadar kendim yaptim arada esim de yardim etti tabi. Bu hafta derin temizlik icin kadin geldi. Halilar, storlar yikamaya verildi. Bi daha ayrintili yaptirmam ama uzerinden temizlemeye devam doguma kadar :)
Btlblbl Elifnuraltunay 33 haftalıgım gücüm yettıgı kadar yapıyorum bazen eşime yaptırıyorum 🙈yanlız ve gurbette oldugum ıcın annem yok 😑gelemezde kaynanam yakın ama oda anca kendini ıdare edıyor ☹️Mecbur yapıom
Emy Ben iyice boşladım çünkü iki iş yapsam nefes nefese kalıyorum ev zaten büyük süpürsem toz alsam yeri silme kalıo yapamıcam valla 36+5 im halılarımı yıkamaya vercem doğuma kadar da sermicem kadın alcam tam gün evimi temizletcem daha kendım yapacak gücüm yok sen de doğuma yakın kadın alırsın veya annen yakınsa onlardan rica et canım kendin uğraşma ayrıntılı
Birglbiray 39. Haftadayım hala yapıyorum gücüm yettiğince ayrıntılı annemler gelip yaptı çok şükür şuan süpürüp silmesi var bende onu da yapıyorum zaten 10 dakika yapıyorsam yarım saat oturuyorum. Heran ne olacağo belli değil bıraktığınz an pisleniyor ev doğuma gitmeye korkarım öyle birşey de insanlar gelecek sonuçta kendi annemiz kayınvalidemiz bile gelse. Süpürge açın em azından dinlenerek 🤗 tedbirli olmak gerek diye düşünüyorum
Epelinkiran 30. Haftada badana yaptırdım temizlikçi çağırdım dip bucak yaptırdım. Annem arada gelip süpürge vileda yapıyor ya da eşim. Doğuma yakın yada doğumdan hemen sonra yine kadın tutarım yarım gün diye düşünüyorum çünkü hiç bi şey yapabilcek durumda değilim valla
Elifnuraltunay yok zaten buyuk temizligime annemler gelecek, ama su durumda biraksam mi bilmiyorum gucum yetiyo yoruluyorum ama dinleneyim 10 dakika hemen geciyo yorgunlugum. agustos ayini bitirince bende 15 inde kadin alirim, sonra ay sonunda ailem gelir. cunku ekimin ilk haftasi sorun cikmazsa Allahin izniyle dogumum 😐
Epelinkiran Elifnuraltunay yarım günde normal temizlik yapar işte cam vileda ve süpürge ztn benim evim ufak dip bucal temizlik de yapıldığı için doğumda yarım gün çağırsam yeter
Samiye 34 haftaligim günüm günümü tutmuyor 30.haftaya kadar 2 gunde 1 supurup silerdim sonra hafta da 1 e düştü. Pazar günü her yerimi temizledim camlarimi bile sildim. Artık hafta da bir mecbur. Camasir bile asmaya halim kalmadi son 2 gundur
Sehererkull Valla en son 10 temmuzda silip supurdum esim sagolsun gram biseye surdurmuyo elimi zaten hemen yoruluyorum badanayada basladik hem yapio hem temizlio en buyuk destekcim valla allah razi olsun ondan sizin isiniz ne zor diyo bide gorseniz 😄❤️🙈
EsraPureLoveAkyol Elifnuraltunay 37 de canım temiz kalsın diye bide bayrama yakın yaptım ama halılarımı sermedim daha bayrama bir kaç gün kala sereceğim
CansuDemir Elifnuraltunay Öğrendim ve eşim bıraktırdı.Sonrasında 22 haftalıkken serklaj oldum her şey zaten yasak oldu. 27+6 yatmalı oturmalı evde devam.
AytenFaruk 39+2 hâlâ kendim yapıyorum hatta hamilelik öncesine göre daha da hareketliyim her iş bende kocamı ekmek almaya bile gönderemiyorum onu bile ben yapıyorum 😂