Svmbstp tazeannecik1 Ay sağlıkla kavuşun inşallah, bizim daha 4-5 ay var 😂 dene dene korkma en kötü perdeci var hayat kurtarır 😂😂 bişey olursa beni unut 😂😂😂 Aslında ben yoğum 😂😂😂
tazeannecik1 bebekveannesiii 38 dklık programa atmayı düşünüyorum ben ya bi yıkansa yeter kirli değil o kadar zaten
karakiz1 tazeannecik1 Tüllerinizi yıpranmamasi icin kuru temizlemeye verebilirsiniz kesinlikle almayan makineye sıkıstırmayın hem temiz yıkanmaz hem zamanla kopuklar bile olusabilir
Rengarenkk 6 metre çok büyükmüş gerçekten. Ortadan kestirseniz modeline uyar mı. Sağ parçayı ayrı, sol parçayı ayrı yıkarsınız
karakiz1 Sumiire Tüllerin özelleği sert ve dik durmasıdır zamanla o ozelliğini yumusaticı kaybettidir deforma olmasini saglar sadece deterjanla yikayin farki gorursunuz zaten 😌
Sumiire karakiz1 bende kırışmasın diye bazılarına yumusatıcı koyuyorum normalde rahatsız olurum zaten neyse bidaha koymamayım bari
karakiz1 Ayrica tüller her ay veya 2 ayda 1yıkanmamalı Tülü ne kadar uzun yıkarsaniz kullanim ömrünü uzatırsınız vunun pislikle pasaklilikla alakasi kesinlikle yok ben 4 ayda bir yikarim hep yikanan tul zamanla morarir 🤗 tul ince cizgim 😘😍😁
karakiz1 tazeannecik1 Sadece toz deterjanla yikayin sabun hos bir koku birakmaz tulde ayrica rendekediginz sabun makinenizi bozar sabun rendesi camasir makinenize hic bir sekilde kullanmayin