Aylncyln Merhaba arkadaşlar, dayanamıyorum inanılmaz canım acıyor, ağrıyor, batıyor hareket dahi edemiyorum ne için bu kadar çok ağrıyor çatı kemiğim bir bilginiz var mı, yaşayan var mı acaba?😔😞😞
Busra2013 Aylncyln kac haftalıksın cnm mesela benım 25 de basladı catı agrısı doktor normal dedı ama uzandıgım oturdugum yerde agrımıodu kalkınca saga sola donunce yatakta o xmn agrıodu sureklı agrımıo
emfa1803 Aylncyln aynı haftadayız bende oyleyım hareketlerim kısıtlandı 24 25 haftadan beri cekıyorum bende
Yseliminannesi Aylncyln magnezyum takviyesi alın günde bir alıyorum ben faydalı oluyo çok şiddetliyse siz iki kullanırsınız fayda görürsünüz inşallah
Busra2013 bigelincik tabıkı hala devam edıo saga sola donuncr ayaga kalkınca yuruyunce fln gecıo ama mahnezyum kullan bana verdı ben kıllanmadım
Busra2013 bigelincik yok ama ben burda okumustım bırı kalp krızı dedı ben de korktum ama herkes kulanıo ole bısı yok bende panık atak var onu okuyunca ıcemıom malesef
Yseliminannesi bigelincik herhangi bir zararı yok aksine tansiyon yükseliğine karşı bile faydası vardedi doktorum ben en başından beri kullanıyorum gebelik zehirlenmesi geçirmiştim ilk doğumda 2 tane litrelik serum olarak verdiler magnezyum serumu tansiyonumu dengelemesi için magnezyum oranı yüksek maden suyu da tüketebilirsiniz tansiyon yüksekliğinizi falan yoksa
Aylncyln Yseliminannesi serum olarak da yedim, günlük takviyem de var, biraz önden gidiyor oğlum haftasına göre onun da etkisinin olduğunu söyledi doktorumuz artık dayanıcaz mecbuuur🥲😂😂😫
Yseliminannesi Aylncyln doğrudur bende kullandığım halde çatı kemiklerim benimde ağrıyo 5 dk dan fazla oturamıyorum