Agizem 31+4 haftalık erkek hamileyim normalde aşırı hareketli ama bugün hareket yok ve karnım çok sert başına gelen var mı
Busra2013 Agizem bende 31+4 masallah hareketlı ama benımde sag kasıkts hafıf agrım oldu 10 dkdır ama cok asıır degıl hafıf agrı gırdı az once bıde bu hafta karnım sert neden boyle sert
kuzeymomsss Agizem bende 21+4 haftalığım normalde hep hareketliydi hatta bu hafta çok hareketliydi dün gece çok korkarak canım çekti diye noodle yedim sabahtan beri hareket yok çok stres yaptım 😕 normalde bu saatlerde çok hareketli olurdu 😪
Agizem incisu onlarida yaptım ikinci gebeliğim ilkinde böyle bişey yaşamadım çok da panik yapmak istemiyorum doktora gitmedim o yüzden akşama kadar devam ederse gitmeyi düşünüyorum
gurbetcikizii Agizem bence dokoturunuzu arayın hemen yada en yakın hastaneye gidin nolur nolmaz haftanızda varmış baya en ufak bi hareketini hissedersinşz normalde, bide öksürün biraz
Canicim61 Benimle aynı haftadasin kuzum benim de bazen hareket azaliyor ama o büyüdüğünden.Hatta dün gece sertlik hissettim ağrı vurdu bildiğin telaş yapmak istemedim elhamdülillah sonra hissettim aksi birşey de yok vücudum da.
kuzeymomsss Liyuzamom 4 gündür neredeyse o kadar çok hareketli ki özellikle belli bir saat aralığın da bugün öyle olunca stres yaptım açıkçası, birde birşey yedim sonradan pişman oldum o yüzden ona bağlıyorum direk sanırım 🤦🏼♀️
kuzeymomsss Liyuzamom ailemde kalıyorum şuan kuzum ailemde köyde oturuyor merkezde de özel yok devlette zaten kadın doğum doktoru yok çikolata filan yedim şuan bekliyorum belki hareket eder