DilekAkkayaYksel 27+3üz fazla bir kiloda almadim 6-7 kilo kadar hergun kosu bandinda yuruyorumda bugüne kaadar hic bole olmadim bugun avmyi dolastim biraz ayak bileklerim o kdar agriyoki uyuyamiyorum bile neden acababenim durumum da olan var mi önerileriniz neler?
mucizemizibekliyoruzz DilekAkkayaYksel avmlerdeki elektrik enerjisindendir. Ayrıca koşu bandı hamilelikte önerilmiyor diye biliyorum..
Elif-1516 Avmlerin zeminlerin altından yüklü miktarda elektrik geçiyor, hamilelikle ilgili değil avm enerjisinden olabilir :) ben de avm de yürümekten hiç hoşlanmam hep agrır ayak bileklerim. Yarına hiçbirşeyiniz kalmaz :)
esrmhmt Bende 27+3 😊 hatta aynı kilo aldım 6,5 kilo sanırım. Benim de çok yorulumca ayaklarımın altı ağrıyor yorulmasamda belim ağrıyor çok 👍 hamilelik bir tür hastalık gibi😁
Gulsahh 27+4 olduk bizde onceden avm yi talan ederdim banamidin demezdim simdi iki magazada pert oluyorum disari cikmak istemiyorim yoruluyorum hemen
DilekAkkayaYksel Valla acayip yoruluyorum ya birde sizde gece yatarken donerken falan zorlanma oluyo mu kizlar
DilekAkkayaYksel mucizemizibekliyoruzz doktorumun bilgisi var herhangi bir uyarida bulunmadi daha once bnde duymadim hic neden onerilmiyomus
mucizemizibekliyoruzz DilekAkkayaYksel doktorunuzun bilgisi varsa tamam o zaman. Benim bildiğim normal yürüyüş gibi olmadığı ve hafiftende olsa sarsıntı yarattığı için