Busra2013 Kızlar hamılelıkte burun kanamıo ama mesela sabahları her kalktıgımda sol delıkte pıhtılasmıs kan oluo pecetede goruom ama kanamıo yanı cok peceteye gelıo sadece anormal bısımı
Barlas_mom Busra2013 Yaa benim de öyle git gide nefes daralıyor ya acaba ondan mı oluyor anlamadım ki bu ay sonunda gidicem bende doktora o zaman anca sorucam 🙈
leylo29 Busra2013 Evt bnden parca parca geliyor kuzum onceden sik geliyordu simdi ara ara geliyor kulak burun bogaza gittim bn damar catlak yakalim dedi hamile oldugum icin bisey yapamadi malesef
Gzmmmmmm11 Busra2013 ozmus Barlas_mom benimde öyleydi her gün kanardı doktorum suda eriyen C vitamini yazdı her gün onu içiyorum içtiğim günden beri kanamıyor
dilaraulusoy Busra2013 hamilelik ilerledikçe kan basıncında artış olduğuniçin kanama olur zaten çok normal birde cildimiz kuruyor gebelikte burundaki kılcal damarlar inceyse de olur benim kanıyor bilir hiç takılmıyorum :))
Zarifhnm1 leylo29 benimkini yaktı gebeliğe hiç bir etkisi yok dedi kimyasal bir işlem değil dedi ondan sonda düzeldi ama hala devam ediyor
Busra2013 leylo29 senın cokmu kanıyor yoksa peceteyle sılıncemı benım sadece sabah uyandıgımda peceteye damla. Gelıo aksama kdr dahada kan yok sadece sabahlaro
Busra2013 leylo29 csnım bısı sorcm senle aynıyız senınde karnın sertmı agrı oluomu benım karnım sert korkuom
leylo29 Busra2013 kuzum oluk oluk geliyor valla su gibi sonra kucuk parcalar geliyor aralikli onceden sik sikti simdi bi kac gunde bi geliyor
leylo29 Busra2013 Sertlik oluyor sola dogru toplaniyor canim solda kasikta agri var ozel bolgemde agri oluyor sik sik tuvaletim geliyor
Selcans Busra2013 oda nemsiz kalınca geceleri benimde sabahlari basima geliyordu. Bir sure odayi nemlendirip de kendini takip etmeni oneririm🌸
Busra2013 Selcans normalde oda kapım scık uyuyorum ama kaynanam 3 aylıgına yanıma geldı ve salonda uyuyor 2 bos odam bar ama salonda uyuyo kendısı cok acayıp sekılde horladıgı ıcın kapımı kapatıyorum oda cok havasız kalıo sabaha kdr
Adile20 @Busra2013 Benim de oyle oldu 1 ay deyince her sabah kalktimda pecetede damla damla ayiptir soylemesi sumukle karisik bisey oluyordu normalmis diye duymustum
Eloshi Busra2013 benim surekli oluyor doktorum normal olduğunu soyledi hatta akiyor bazen damla damla