Deryabelinay Elfidaa Ben. 35 haftalığım sabah 8 de kalktım sildim şimdi perdeler yıkanıyor yavaş yavaş 😂 başlamadıysan hiç bulaşma ölüyorum😢
Elika0 Elfidaa bende geçen gün yaptım 35+4 demiyim neyim bugün 😂 camları sildim kapıları sildim hastane çantasını hazırladım yıkadım ütüledim 😂 bebiş daha dönmemiş bile 🥺 ben doğuramadım yani cam silerken 😂😂
Defne2018 Elfidaa bende dün sildim balkonu yıkadım bugün de kayınvalidenin odasını temizledim halıları kaldırdım yenisini koydum 31 +1haftalıgım bebişin kıyafetlerini falan temizledim ütüledim biraz sonrada kendi odamın içini temizlicem
Semra4747 Dünden beri hunharca temizlik yapıyorum doğumda ev temiz olsun diye, 36+1 haftalığız umarım iki hafta daha dayanırız😬 pert oldum yorgunluktan belim bacaklarım her tarafım tutuldu. 🤦🏻♀️
mirage333 Semra4747 siz doğurana kadar o ev geri batıcakki. Hangi ev okadar hafta temiz kalabilmiş. Boşuna kendinizi yoruyorsunuz
Semra4747 mirage333 valla öyle kesinlikle ama yapmasak da olmuyor temizlik takıntısı varsa başa bela 🤦🏻♀️