Canmyavrumm Kızlar bu haftalarda uzun sure yolculuk yaptınız mı zorlandınızmı otobus oldugu ıcın saatde bır durma ımkanı malesef olmuyor .bu yolcugu mecbur kaldıgımdan yapıyorum artık.
Elika0 Canmyavrumm canım endişe etme hasta değil hamilesin. Ben hergün işe gitmek için 2 saat yol gidiyor akşam 2 saat yol dönüyorum. Hiçbirşey olmaz merak etme. İndiğin zaman biraz yürüyüş yap sadece mola verirlerse de yürü ödemin olmasın. Onun dışında birşey olmaz ☘️
Gul33 Canmyavrumm 14.haftada aileme gittim 6 saat özel araçla. Giderken sorun yaşamadım. 1 hafta kaldım dönüşte yine özel araçla zorlandım baya. Birkaç gün bel ağrısından uyuyamadım. 2 saatte bir kalkıp yürümek gerekiyor yol sırasında. 4 saatte belki sorun olmaz
ipekveatlas ben daha erken haftalarda bile gittim ülke değiştirdim hatta🥲 suan 23 haftalığım biraz daha zor oluyor bacak ağrıması falan ama bi sıkıntı olucağını sanmıyorum magnezyum iciyosan iyi gelir
Canmyavrumm ipekveatlas magnezyum herhangı bısey kullanmıyoruö sadece prışam aldım mıde bulantım olmasın dıye