Nuraykk mekutlu12 zemzem suyunu duydum hatta bir hadiste yeni doğan bebeğin damağına sürülür hurma ile birlikte diye okudum. Ama soda düşündürücü, gerçi 1 damla ama iste insan kuşkulaniyor.
Nihal-7 Nuraykk bende duydum ama aile büyüklerime sorunca soda ne alaka dediler 🙈 hurma ağzına sürülür zemzemde ilk emzirmeden bir damla verilirmis ama sodayi duyan yok 😁
Melike0657 Nuraykk zemzemle hurma tsttırmak peygamber sünneti hastane çantama koydum ve verdim ilk bebeğimde bilimsel olarakta kanıtlanmış faydası ama soda uydurmasyon kesinlikle inanmam ve vermem bebeğime
Hilalzynp Nuraykk Maden suyunu kızım hastaneden çıktığının 4. Günü bir çay kaşığı gazi gittikten sonra vermstk sarılığı hemen geçmişti bir abla söylemişti verin diye gözünü hic açmyordu etmiyordu sarılık geçiriyor diye soda cok iyi gelmsti
MerveeD Nuraykk Bizlerde de verilir. Zemzem ıle maden suyu ama maden suyunu oyle acıp vermiyoruz baya bir sallıyoruz gazı gitsın dıye soda zaten hemen asidi gıdıyor gazı gttkten sonra bir damlacık cay kaşıgı da verıyoruz gaz olmasın diye ablamda verdi ogluna suan 6 yasında hc de bır sorun ıle karsılasmadı cok sukur evet hurma da degırıyoruzz
rengarenkduduv Nuraykk Burada bir tane sivri zeka vardı kendisi yapmış amenna kendi tercihi yürek yemiştir yapabilir. Ancak yapmayı doğru bulamayıp karşıt görüşünü savunanları da yazdığı cevaplarla baya bildiğin alnından kaşımıştı. Ben böyle şeylere gelemiyorum tıpta herhangi bir karşılığı olmayan şeyin benim içib hurafeden öteye bir değeri yoktur.
Kbrayankkk2 Nuraykk Soda iyi migdesini delmedi tobe bismillah ben ilac verirken cocuga korkuyorum da tam tamina vermiyorum zehirlenmesin etkilenmesin diye insanlar delirdi
asellmom Nuraykk ben sodanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum o daha bebek ve soda asitli bişey bazen bizim bile içimizi yakarken küçücük bebeğe ne yapar Allah bilir
aysenurkp Ben sodayı söyle duydum.24 saat öncesinde açıp gazını tamamen çıkarıp öyle bi damla vermiş bi kız youtubeda görmüştüm adını hatırlamıyorum.Buyuk çocuğuna da vermiş çok etkili gaz yaşamadık vs diyodu.Cesaret eder miyim bilmiyorum
Ays0 Herkes başka bir şey diyor. Misal kimyon kaynatıp içeren çok insan vardi çevremde ama hiç birsey yapmadım kızımda gazlı bir bebek değildi. Arkadaşım kaç damla değiştirdi neler neler denedi 4. Ayına kadar savcılarla geçti
Gulsurmeli Nuraykk Maden suyunu duydum fakat yapmadım inanmıyorumda ama hurmayı dudağına sürdüm zemzem anneannemde vardı doğumum acil olduğu için alamadım gidip alsaydım yapacaktım dudağına sürülüyor zaten Peygamber efendimiz sürmüş sünnetmiş zaten yaptım
tazeannecik1 Nuraykk Maden suyu olamaz bence ama zemzem duydum ağzına 1 damla kadar damlatmayı bide hurma sürmeyi
musayakub Nuraykk Neden hayretler icerisindesiniz ki? Resulullah s.a.v Hurma vermis yenidogan bebege damagina surulmus.. yani simdikiler ilk 6 ay sadecee anne sutu demekle yetiniorlar zemzem ve hurma tabi ici disi degil.kabuksuz tarafi ezilip verilir icirilir
Nuraykk musayakub yok hayır zemzem ve hurmayı bende biliyorum ☺ olaya soda dahil oldu ona hayret ettim sadece sodayı hangi cesaretle veriyorlar diye