Masalperissi Snglseyma canım C den T nin daha koyu olması gerekiyor 😊🙏🏻Yumurtlama olduğunda bu ay bende denedim
denizmanzarasi Snglseyma bence siz değerlendirin bu testlere de çok güvenmeyin .. ben olgunlaşmış yumurtlamamı çift çizgi göremedim bu testlerde ultrasonda göründüğü halde ..
Karelinannesi Snglseyma canım ikisi aynı koyulukta olması lazım. Ama sen bu akşamı da değerlendir mutlaka. Yumurtlamadan önceki 2 gün de önemli diyor doktorlar. Yarın duruma göre bakarsın eğer aynı koyuluk çıkarsa yarın akşamı ve sonraki akşamı da değerlendir.
Betulmtn Snglseyma T çizgisi aynı veya daha koyu olması gerekiyor benimkini atayım ozaman daha iyi anlarsınız. Ortadaki yumurtlama https://resimyukle.io/r/CDmRhTvHHv
Snglseyma denizmanzarasi bnde doktora gttm skntı yok ddi yumurtlama herşye baktn alt muayne ultrasyn ama bu test 3 aydr ypym hep böyle takvmime göre doktra göre dün bugün yarındır ama twste böyle gelyo hafif çzgi
Snglseyma Karelinannesi tamam cnm eşim yrn yk diğer gün inş değerlendririm bi yrnda yapaym bakaym nsl çıkack
Gulcingezer Snglseyma daha da kirmizilasacak ama bu gunleri de degerlendirin snra catladigini fark edeceksiniz o gun cok onemli
Gulcingezer Snglseyma ovvv bgun baya yumurtlama olgunlasmis catlamak uzere bgunu mutlaka degerlendir ve ardindan gelen 3 gunu yarin yada obur gunu yine hemen siliklesecek orda anliyosn catladigini ve o gunu de mutlaka degerlendir ins tutar bu sekilde
Snglseyma Gulcingezer ama eşim bugün görevde yarın gelecek dün değerlendrdk doktr işte bana ddi bigün beraber bigün ara ddi eşimde ona göre görev ayarldı
Gulcingezer Snglseyma bir gun arayla daha iyi sperm kalitesini artirirsin dun olduysaniz beraber spermler icerde yasiyo yarini degerlendir evet siliklessin yine de gun asiri bir kac gun devam et snra bekle bakalm 10 12 gun