nevamm1 Hazalcemal benim ki kimseye benzemiyor😁 biz eşimle esmeriz ama çocuk sarı gözleri renkli hiç kimseye benzemiyor.🤷
UmutsuzPolyanna Hazalcemal benim oğlum babasına benziyordu 2 yaşına kadar filan sonra teyzesine benzemeye başladı şuan 4.5 yaşında aynı teyzesinin o yaşlarda ki hali 🤭
Hazalcemal nevamm1 hamilelikte Baska resimlere bakıncada oluyormukı öyle canım aslında cok merak ediyorum bebıs kime benzıcek birde ınternetten cok sevdıyım bir bebek vardı hep onu izledim resimlerine baktım 😁
nevamm1 Hazalcemal benim takip ettiğim kumpir yanak nazlı var ona çok baktım benziyor gibi geliyor bana bilmiyorum belki ben benzetiyorum dur.atayim mi fotoğrafını bana öyle geliyor olabilir.😁
Deletedmom623737 Hazalcemal Bende hep bi tsne resime bakıyordum Dogunca nasıl olur bilmem ama ultrason resimi aynı o baktığım bebek gibi 🙈🙈🙈
Poyfudukk Benim bir akrabamın çocuğu sarışın renkli gözlü olmuştu ama bilinen bütün akrabaları esmerdi DNAmızı 7 ceddimizden aldığımız için çocuğun kime benzeyeceğini kestirmek zor hiç tanımadığımız atalarımızdan birine benzeyebilir 😅
nevamm1 Hazalcemal https://imgyukle.com/ bu linki tıkla fotoğraf yukleye baş yukleyecegin fotoyu seç yuklendikten sonra altta URL kopyala var onu kopyalayıp buraya yapıştır 🙂