suyesili Kumsalsmom biz de 25+3 olduk 🌺😊 son kontrolünüzde kaç gr dedi acaba sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza
Kumsalsmom suyesili 24+3 te gitmiştim canım 786 gram demişti sizin ne kadar dedi 😍amin canımmm inşallahhh 🙏🏻
Essezen 533460 14 haftalıkken ikili tarama testine gidiliyor diye biliyorum yapar mıyım yapmaz mıyım daha karar vermedim 🤷🏽♀️
533460 Essezen 11 14 arası gidiliyormus ben bebekten ziyade arkadaşım da kan pıhtılaşma varmis ikili test değer sonucu genetik testte cikti ben kendim için varsa ona göre önlem almak amaçlı dusunuyorum bebek için değil 🥰
Kubraveysl Merveilgaz ah canisi ah son 5 gün kaldı sezeryan günüm.cuma insallah ama gecmio bitmio bide bana sor son 10 gün geçmek bilmiyo 37+6haftamdayim suan darisi başına hepimiz sağlıkla alalım.kucaklarimiza insallah
suyesili Ssultannnnn Maşallah sağlıkla gelsinler 😍 biz Sare düşünüyoruz gebelikten önce ruyama girmişti ve beğendik anlamlı bulduk sevdiğim Bi isimdi
suyesili Kumsalsmom ben de 24+6da gittiğimde 800 demişti çok şükür aynı sayılır maşallah 😊🙏 üstelik korona atlattım karantinam bitti ertesi gün randevum vardı gelişti büyüdü mu diye merak ediyodum