Leylayz aysebeyza ayy amin canım şuan uzanamıyorum bebek çok yukarı çıkıyor ve mide kısmımda taş gibi oluyon😔 sizde var mı sorun ne zaman kontrole gittiniz
Rabiaugur esraserdar34 ben henüz hissedemedim ya endişeleniyorum acaba normal mi diye düşünüp dıruyorum
esraserdar34 Rabiaugur bence hissediyorsun da o olup olmadığını anlayamıyorsun çünkü ayırt etmek biraz güç 😣 böyle ufak ufak karnının farklı yerlerinde hissediyorsun. bi süre sırt üstü uzan ve vücudunu anlamaya dinlemeye tanımaya çalış işte o zaman farkedeceksin
Dfne_dnz damlakplan32 Doktorum 41 haftaya kadar bekliyecez dedi birde benim sancim ve acilmamda yok 🥴
Mlk_ygtali Feyzadmr maaaleeseff henüz belli değil 😑 kendini göstermiyor geçen gün kontrolum vardı bacaklarını kapatmisti 😂 evet 2. Hamileliğim olduğu için hissediyorum 18 haftalıktan itibaren 😍 sizde durumlar nasıl cinsiyet ve hissetme?
Feyzadmr Mlk_ygtali yaaa benim ilk hamileligim 17.haftasinda gösterdi oğlum hemen 😂😂 ama hiçbir şey hissetmiyorum ya ne zaman hissederim acaba😄