Fadiiik Kizlar 3 gundur boyle sizce kimyasal gebelikmi Yarin adet olmam lazim normalde kafam karisik neden hep hayalet beta yukselmiyor galiba
Ipekgulll Fadiiik Benim testim böyle çıktı cumartesiydi o gün. Pazartesi gidip kan versim sonucun 36 ydı yani değerim 36 dan bile küçükken silik çıkmıştı hayırlısıyla vardır inşAllah
Suzanne Canım benim testim koyu kırmızı çıkmıştı ama beta 2900lardaydı mesela sen ilk yaptığında beta 60 120 şeklinde yükseliyorsa böyle silik çıkması normal bence kan testi ver iki gün sonrada tekrarla için rahat eder
Suzanne Fadiiik var kuzum çok yeni 😘 ama dediğim gibi kan test ver ki kesin olunca folik asite başla ona göre ne kadar erken başlarsan o kadar iyi
Fadiiik Suzanne folik asit kullaniyorum canim baslamistim insallah rabbim yuzumu guldurur bebeklermi kaybettim 5 ay önce
Burcusenkoc Fadiiik pazartesi ye kadar bekle en iyisi kan ver yoksa böyle testlerle kafan karışacak iyice bende mesela 2 haftalık hamileymişim anlamadım test yaptım hamile değilim sandım sonra adet olmayınca uzun süre öyle anladım
Ipekgulll Fadiiik hadi hayırlısı olsun Rabbim hsyırlı spalıklı bir şekilde nasip etsin buraya da yazarsınız