Cansusahinn Hamile kaldığımdan beri kabızlık yaşıyorum ne gaz çıkarıyorum ne de diğer ihtiyacını giderebiliyorum zar zor onda da ben çok kotu oluyorum 2 gündür sancı cekiyorum sağ kasık bölgemden ve belimden oturup kalkamıyorum yatamiyorum ayaktayken birşey yok harekette ediyorum doktor şurup verdi kullandim bol şu iciyorum yok kayısılar felan hep kullandim hemde çok geçmiyor bildiğiniz bir yöntem varmı yardımcı olurmusunuz (birden bire şiştim bu arada lavaboya çıkmadığından heralde)
Pinarlina Cansusahinn constipas diye kabızlık ıcın probiyotik var günde 2 tane suya karıştır iç bir gün sonra rahatlarsın canım
Minikcikkkkk Cansusahinn bekinus diye bir ilaç vermişti doktorum gece iki tane içmiştim sabah tuvalete zor yetişmiştim
mirage333 Cansusahinn bende aynı durumdayım, bide hemoroit var üstüne. Duphalac şurup, dulcosoft şurup, kayısı, bol su, probiyotik yoğurt ve kefir bunları önerdi doktorum. Bazen duzeliyor bazen çok kötüyüm.
Aklinyolubir Bendede olmuştu doktor lavman yazdı makattan yapılıyor duzeldim günlük probiyotik tüketiyorum kefir bide sabah aç karnına zeytinyağ iç bir kaşık sıkıntı yasamazsin lavmandan sonra
Cansusahinn Minikcikkkkk hamileyken böyle şeyler vermiyolar diye biliyorum şurup veriyor gönderiyor doktor keşke verse o ilaçtan kullanırken hamilemiydiniz?
Cansusahinn mirage333 aynı şeyleri bende yaptım hemoroid bende de var zaten o kötü ediyor ya insanı geçmiyor malesef bu söylediklerini hep yaptim
Pinarlina Cansusahinn evet benım doktorum özellıkle yazdı kullanmam için tavsıye ederim yoksa çok zor gecıyor zaman
Papatyam63 Cansusahinn canım bende öyleyim Allah razı olsun burda bı bayan dedi kaydı çayı iç A101 satiliyo sabah aç karnına iciyorum günde 2 defa içiyorum iyi geliyo hergun olmasa da 2 günde bı çıkarım
123456__ Cansusahinn ben de cok yaşadım bu sorunu akşamda 2 kuru kayısıyı 1 bardak dolusu suyun içine koyuyorum sabah uyanır uyanmaz aç karna o kayısıları yiyorum. İşe yarıyor ben de . Ama gerçekten cok zor bi durum