EsraYsf Zlemmm canim.cok güzel isimler iikiside adıyla gelsin ama ikisi de din açısından ağır isimler değil mi ? Benim.oglum da var Yusuf han koymuştum oyuzden 💜
EsraYsf 2melek_annesiii canim ben koymicam bir arkadaş 3 4 isim arasında kalmış burda yorumlarda vardi linda daha hoş geldi kulağıma fikrimi belirtmek istedim yani oturup anlamını arastirmadim 🙂
Watashiva3454 busra2253 benim köpeğimin adıda asya ;) herkes her ismi evcil hayvanına koyabilir zaten . İyice arastırın merak ediyorsanız . Arapça kökenli kelimedir . Güzellik ve güçlü anlamında .
Watashiva3454 busra2253 ayrıca moralim neden bozulsunki. Kismeye danışmadım fikir sormadım eşim ile kendimiz beğenip koyduk. Kedisine köpeğine insan ismi koymak zaten normal. Bu köpek ismi olmuyor. Normal isimleri biz evcil hayvanlarımıza veriyoruz .
Adileorhanars Kayınbabamın adını vermek istiyorum ismi Müslüm ama yanına Yağız mı yoksa Yiğit mi yakışır karar veremiyorum sizce hangisi olsun 🙏🏻🥰
Seymaben busra2253 ona bakarsan cok kullanilan kiz bebek ismi lina var ve benim kopegimin adi lina 🙄 birsuru insan ismi sayabilirim hayvana konulan yorumunuz biraz kirici olabilir yazdiginiz kisi icin
Regina16 Benim ismim Derya kizimiz olursa o yuzden Derin istiyoruz. Esimin ismi de Kaan, oglumuz olursa da Karan istiyoruz kendi isimlerimizle uyumlu olsun diye :) Ama bu iki isim de o kadar cok artmis ki cok kararsizim :/