Nesrin-57 asel35ece umay tanrıça demek, Büşra Kuran’da geçiyor , Büşra ve umay isimleri dini yönden uyumlu değil bence iyi araştırın, ben de serra koycam Kuran’da geçiyor bolluk ferahlık demek🙋🏻♀️
asel35ece Nesrin-57 haklısınız ben de bu anlam konusunda tereddüt ettiğim için henüz tam olarak karar vermiş değilim zaten. Sizin seçtiğiniz isim de güzel hayırla doğup büyüsün inşallah bebişlerimiz
pnargokce beyzalginsarikaya bi kızım var adı elif gökçe ikinci cocugumda kız olursa simay Mina düşünüyorum erkek olursada ya mert ali yada ali Asaf düşünüyoruz 😁 kizlar esim simay Mina ismini kabul etmiyo nasıl kabullendirebilirim kalp kırmadan yapmak istiyorum
yagmurrrduru AloveO ayyy ne güzel maşallah🧿 Allah bağışlasın kızımın ismi duru Doruk düşündük kızımla eşim başka düşünüyor ikna edebilirsek çok beğeniyoruz 😊
AloveO yagmurrrduru öyle mi ne güzel çok uyumlu iki isim 😍 bende bi bebek bekliyorum şuanda kız olursa Duru koymayı düşünüyoruz 🙈😀😀
Nurakin077 beyzalginsarikaya bizde İNCİ ismine karar verdik eşim sağ olsun beni kırmadı İNCİ SEVİNÇ olacak minik civcivin adı
Sumeyye12012 beyzalginsarikaya oğlumuz olursa inşallah Ali Hamza koyacağız,kızımız olursa Eslem Minel bakalım inşallah bi bebeğimiz olur bizimde
Alini @“Onner” Onner Genede siz bilirsiniz Benim kuzeniminde Alican Bayramoğulları oda çok zorlanıyordu. Ben evlendim soyadı Dal olan biriyle bu ızdıraptan kurtuldum 🤣 Sınavlarda kodlama yapmak çok zor oluyordu
Aydogdu_33 Bende hamişim daha çok küçük ama bır oğlum var İnsaşşalh kızım olur oğlum çok ıstıyor Suan yaprak arya Halide yada nadide gibi gidiıyoruz bakalım