Leylasiva21 beyzalginsarikaya eşimle 9 yildir birlikteyiz ilk günden beri kız olursa Lorin erkek olursa Arden diyorduk Allah nasip ederse kızımız olacak adı Lorin olacak inşallah 🥰
Havva0707 beyzalginsarikaya Bir tane oğlum var 4 yaşında ismi Yiğit 💙simdi 37+3 günlük yine oğluşum olucak nasip olursa Göktuğ 💙
Damyavuz beyzalginsarikaya Sağlıkla gelsin 😇 Benimde bir kızım daha olacak. İlk kızımın ismi Derin Ece, şimdi ki miniğimin ise İnci 🌸🤍 olacak 😇
Rabrec_3468 annesinin_beybisi Çok teşekkür ederim ya valla bende çok şaşırdım 4 demişti ama uygulamaya giriyorum 7 hafta diyo böyle Bi şok oldum anlamadım 😂 salı günü doktora gidicrm işte ultrasonda gözükmemişti ilk gittiğimde kanda çıkmıştı
annesinin_beybisi Rabrec_3468 evet bu isler biraz karışık oluyor 😅 hadi bakalım insallah gorursunuz keseyi🤗 biz de 4+6 da gördük keseyi suan 5+4 üm 7 haftalik olunc kalp atisi için gidicem 😊
Esma46800 9 yaşında oğlum var 17 haftalık hamileyim bi oğlum daha olacak inşallah abisi vuracak ismini oda kuzey Deniz toprak düşünüyormuş ☺️Artık hangisine karar verirse
Edanraksyy beyzalginsarikaya Eşimle sevgiliyken düşünmüştük 4 yıl önce şimdi kucağımıza alacağız insallah Zeynep Asel’imizi ❤️
EsraYsf fTsSy bende Allah nasip ederse nazlı koyucam ama çok korkuyorum çok nazlı bir bebek.olursa diye 🙈
NazliSirin EsraYsf Biraz isim çekiyor sanki😂benim adım Nazlı Şirin hem aşırı nazlı hemde şirinim😂arada nazı fazla abartıyorum orası ayrı eşim daralıyor o derece😅