asel35ece beyzalginsarikaya kararsızlıktan deliren ben 🤦♀️ ilk başta Umay Ece düşündük sonra bana Efnan çok güzel gelmeye başladı ama eşim çok ısınamadı sonra ben kuranda da geçen daha anlamlı bi isim mi olsa dedim Büşra düşündüm ki ismin karakteri etkilediğine inanıyorum tanıdığım tüm Büşralar kibar uysal naif hanımefendi ve Büşra kuranda çok sık geçiyo anlamı da güzel olunca daha hoş gelmeye başladı bana. eşim sadece Umay olsun diyo ben de Umay Büşra olsun madem dedim bu seferde duyanlar uyumsuz olmuş olmamış bence demeye başladı 27 haftaya girdik doğana kadar bir şeye karar veririz herhalde 🤭🤭😒😒
Anne-hanim asel35ece Umay ya da Ece benim de düşündüğüm iki isim 😊 Ece çok tatlı bıcır bıcır geliyo kulağa bakalım daha yolun yarısındayız biz 😊
Nesrin-57 asel35ece umay tanrıça demek, Büşra Kuran’da geçiyor , Büşra ve umay isimleri dini yönden uyumlu değil bence iyi araştırın, ben de serra koycam Kuran’da geçiyor bolluk ferahlık demek🙋🏻♀️
ElisaMom Kubra_2323 Anlamı islami acidan onemsiyorsaniz Aden’in anlamini daha derin arastirmanizi oneririm