Merve5306 beyzalginsarikaya Eşimin adı Muhammed o yüzden Hz. Muhammed’in kızı Fatma Zehra ismini koyacağız inşallah.
Zeynosunannesii Merve5306 Fatma nisa düşünüyorum da bende Burdan birisi Fatma’nın anlamı çocuğunu sütten kesen anlsmi tasiyo Fatıma demek gerekir diyor oylemi
Ayseee60 beyzalginsarikaya erkek olursa Ali Asaf kız olursa Asal mira ya da Asel lina ya da tek kıza karar veremedim 😥
Tanemveannesi_ beyzalginsarikaya kız olursa Tanem erkek olursa Doruk koyucaktik ve bende 4 gün önce öğrendim ama netlik yok %90 kız dedi ❤️ 15+2 🥑 büyüklüğündeyiz 🥰
SerraveAnnesii Nur-07 Çok güzelmiş ismi Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻💖 bizim de kızımıza kavuşmamıza 68 gün kaldı🥲
44Hazalmertoglu SerraveAnnesii bende 15 haftalik oldum daha yeni daha cinsiyet öğrenmedik ayın 25 ogrencez cokkk heyecanlıyım Bi oglum var benimde
Burcuadem annesinin_beybisi bende 6 haftalığım çok erken olunca sende tedirgin oluyor musun birşey olacak diye ben çok tedirginim birde ilk olunca çok korkuyorum
Hazniyee Burcuadem korkular korkular acaba duscek mı acaba saglıklı olcak mı beynımı kemırıyor bu korkular ılk gebelıgım 7+1 olduk nasıl olduk bı ben bı allah bılıyor ne kotu bı hıs ya allahım sen saglıkla kazasız belasız sonunu getır herkese