beyzalginsarikaya Biz Kız olursa Berin Güneş Sarıkaya Erkek Olursa Emir Aslan Sarıkaya diye belirlemiştik. Dün öğrendik kiiii Berin Güneş geliyorrr 😍🐣🙈
annesinin_beybisi beyzalginsarikaya hayırlı olsun canım tebrik edrim😍 hayırla gel berin güneş 💜 ben henüz 5+3 üm aklimda bir isim yok ve cok kararsiz çabuk fikir değiştiren biriyimdir 😊
Onner beyzalginsarikaya bizim oğlumuz oluyor💙 Muhammet Alparslan ismini cinsiyeti öğrenmeden babasi istiyordu benim de hoşuma gitti buna karar verdik en son
Fkug Fundaa2362 babamın adı ali ve soyadımız eren ne güzel bir tesadüf olmus hayırlısıyla gelsin minik ali eren 🌹
Burcuadem annesinin_beybisi bende 6 haftalığım çok erken olunca sende tedirgin oluyor musun birşey olacak diye ben çok tedirginim birde ilk olunca çok korkuyorum
Sitembagcivan annesinin_beybisi vala ben kizimda cinsiyetini bi turlu ogrenemedim her doktor bisey soyledi dogduktan 3 gun si ra ismine karar verdik inci ikra oldu oglumun adi da cinar simdi de hamileyim bakalim ne gekicek bu sefer kaynanamlar mudahale edio sinir ediyolar da insallah basedebilicem
Alini Onner Canım soyadınız ne çok uzun olacak gibi ismi kendi adım soyadım uzun olduğu için bu durumdan çok muzdaribim 🙈
gamzosgamzos beyzalginsarikaya ilk kızımın ismi Ecrin Dua ikinci kızımın ismi Mihra Simay olacak olacak inşaAllah 😊
busra2253 Watashiva3454 afedersiniz kusura bakmayın moral bozmak için demiyorum ama zeyna köpek ismidir 2 arkadaşımında ve eşiminde köprğimin adı zeyna
Gnscgla beyzalginsarikaya benimde kızım 4 yaşında adı Güneş kardeşimizde Çınar olacak inşallah çok zor karar verdik 😁
Hatice_93 Gnscgla bnm de ikizlerim olacak kızın ismine karar verdik güneş olacak erkeğe güneşe uyumlu koyalım diyoruz ama karar veremiyoruz sizin Çınar dışında düşündüğünüz bir isim var miydi belki bi fikir olur🙂