Zeloss Dün internetten aldığım urunu lcw mağazasında iade ettim ama halen param yatmadı mağazayı bankayı aradım banka iade edilen tutar yok diyor başına gelen oldu mu hiç mağaza da ısrarla bankayla görüşün diyor
kuzeymomsss Zeloss haftasonu olduğu için olabilir belki de 1 2 gün sonra yatardır büyük ihtimalle. Bende çok iadede bulundum ücreti yattı hep tabi kaç günde yattı bilmiyorum eşimin kartlarını kullanıyorum çünkü
cerenmina Zeloss lcw calisaniyim. Araya haftasonu girdiği için iade olmamıştır. Pazartesiyi bekleyin eğer yine hesabınıza geçmezse mağazaya gidin yardımcı olurlar.
aysnrsvs Zeloss Yanlis hatırlamıyorsam iade ettiğinizde söylüyorlar 5 iş günü içinde yatırılıyor internetten alıp mağazadan iade ettim kartta aktarıldı aynı gün yatmadı 2 3 gün sonra yatmıştı
Esmavoles Zeloss peki lcw tarafindan eposta bilgisi vb aldinizmi odemeniz yapildi seklinde yapildiysa 1 haftayi bulmaz genel odeme. Ki odeme yapildiysa eposta gondermeleri lazim geriside bankayla siz arasinda kaliyor.
Zeloss kuzeymomsss Bende öyle düşündüm ama bankayi aradım böyle bi iade gerçekleşmemiş diyor anlamadım 😑
Mommhappy Zeloss banka gerçekleşmeden göremez zaten canım. Hafta sonuda girdi biraz bekle normalde üç iş gününde yatıyor. Hatta bana magazadan gün bile söylemişlerdi şu gün yatacak diye. Yatar yani
mercimeginannesiiii Zeloss Hemen yatmıyor 10 iş günü içerisinde yatırıyorlar araya hafta sonları da girince iyice uzuyor. Ben bir şey aldığım zaman mağazaya gidip farklı bir ürünle değişim yapıyorum o para ın yatmasını beklemek sinirlerimi bozuyor.
Ccgdm Zeloss Lcde asla iade yatmama gibi bir durum söz konusu olmaz bankanıza bağlı 3/10 is günü arasında hesabınıza geçer iade yaptığınız an hemen hesaba geçmiyor ürün önce kontrollerden geçiyor onay verirse yetkililer iade ediliyor tutar
autumn Zeloss ben de dün magazadan iade yaptım ama herhangi bir geri bildirim vs gondermediler surec başladığına dair uygulamada vatsap üzerinden müşteri temsilcisine durumu ilettim 10 dk içinde akşam saati olmasına rağmen iade yapıldı isterseniz siz de bi deneyin
Yanne Zeloss merhaba canım waikikide çalışıyorum kasacıyım. Mağazadan iadenizi girmişlerdir bankada provisyonda olmuş olabilir. Ücret hemen yatmıyor maksimum 15 gün derler zaten size. Haftaiçi hesabınızı kontrol edin.
Zeloss Yanne ama geçen gün de hatta hafta sonu cumartesi aksami iade yapmıştım hemen o an iade kartıma gelmişti bu böyle gecikti