Pnr_2021 Kizlar ikinci gebeliğini yaşayanlar bebek hareketlerini düzenli mi hissediyorsunuz. Birgün iyi bir gün çok hafif az olması normal mi
Asillll16 Pnr_2021 değişiyor canım. Benim de ikinci gebelik 20 haftalık. Bi gün boyu hareketli bi sakin
eslem06_ Pnr_2021 benimde ikinci gebeliğim ama hiç hareket hissetmiyorum 17 +6 ama tık yok bide diyolardıki ikincide daha erken hissedersin hani nerde
Mihriballim Pnr_2021 19 hafta daha erken normal 22 den sonra ben hergun hissetmeye başladım 22 ye kadar bı var bı yoktu ikinci gebeliğim
Pnr_2021 melekimserra ikinci gebelik mi canım. Vallahi oğlum da hareket meselesi yüzünden 9 aylık gebelik kabus olmuştu
Pnr_2021 Asillll16 dün doktordaydim ultrasonda hareket ediyordu hatta hanımefendi çişini yaptı gördük ama ben o hareketleri hiç hissetmedim
Suzanne Benim ilk gebelik şuan 26. Haftada olmama rağmen bir gün hareketliyse iki gün aşırı hareketsiz oluyor bir iki kere oynuyor sadece benimde içim içimi yiyor ama alıştım tembel herhalde 🥲
Pnr_2021 eslem06_ ben 18 haftanın sonunda ufak hissettim canım erken hissedilir lafından dolayı kendime stres yapmıştım
eslem06_ Rukiye0101 bakalım kim önce doğuracak ben sezeryan olucam 38 de gün verir büyük ihtimal rabbim sağ selamet saglıklı sıhhatli hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin