deletedmom87894 Bizim gece oldu😍bi kaç gündür gece 2 gibi tekme atıyor düz yattığımda oda rahatsızmı oluyor acaba kızlar sola yatınca kıbırdamıyor 22 haftalığız bu arada
Kubra_elif_ahmet deletedmom87894 Bizde de geceleri… Ama aslında büyük çoğunluk öyle oluyormuş içinde bulundukları sudan ötürü birazda ayağında salladığında nasıl hemen uyuyor 😂şimdi de karnınız da sallanıyor gece biz hareketsiz olduğumuz için onlar daha hareketli oluyorlarmış😂😂her gebelik yeni bilgiler demekmiş öğrendik 🤣
2cucukanasi deletedmom87894 her saattiii 🤦🏻♀️ gece uykudan uyandırır sabah uyandırır öğlen durmaz benimki 24 saat aktif
Suzanne Sırt üstü yatmamaya çalış canım bebek beslenemiyormuş malesef benim uykular zehir oldu bu yüzden
deletedmom87894 Suzanne evwt canım yatmıyordum da tetenoz oldum kolum ağrıyor solda sağdada safra taşımdan dolayı yatma demişti doktor malesef düz yatmak zorunda kaldm
Suzanne deletedmom87894 anladım kuzu bende dün oldum tetanoz gece sağa yatıyordum eşim sola döndürürken ağlamışım uyuyamıyorum diye 😂😂🤣
Deletedmom_33 deletedmom87894 Benim sabah saatlerinde 6.30-8.30 arası, 1-3 gibi, 6-7 arası, 10-11 arası genelde. Ama bazen gece 12-1 gibi aşırı hareketleniyor hatta geçen gün zor uyudum hareketlerinden. 33+2′yiz
Annekuzusu_0 deletedmom87894 iş yaptıkça delirtiyo 3 gün oldu hala aynı gece dedimki kolumu kesiyimde kurtuluyum🤣
Sevgi02020 deletedmom87894 22 haftama yeni girdim 3 gündür her sabah 6 gibi çok hareketli babası işe gittikten sonra oda duruyor hareketi 😂😂😂 ilk vuruşunda ağlamam gelmişti çok tuhaf oldum 😂
Oznurkk deletedmom87894 günün her saati hareketli çok şükür. Çoğu zaman sola ya da sağa yatıyorum yatış pozisyonu onun için fark etmiyor. Yan yatınca en alta sokulup oradan vuruyor hissettirmek için 😂😂