Nur0613 İkili tarama testini yapmayı öneriyor musunuz? Ben bir yandan merak ediyorum bir yandan hamileliğim kötü geçmesin istiyorum
Momy1 Nur0613 bende dün yaptirdim. Halbuki yaptirmak istemiyorum doktorum illa yaptir yaptir diyince yaptirdim bi hafta sonra cikacakmis.
Meri3220 Nur0613 bu yola sadece ikili ve detaylı yaptırırım diyerek çıktım maşallah hepsini yaptırdım bende kesinliği yok diye belirtiyor doktorlar
Eylull17 Tek ikili tarama testini yaptır bence aldırmayı düşünmüyorsun önlem almak için yaptir. Zaten bunlar kesin bir test değil benim komşuma kesin down dediler bebegi sapasağlam maşallah
kckelf123 Momy1 ölçümlerine baktı normal dedi ense kalınlığı vs. Ben ikili test yaptırmadım oyle soyleyince. Yaptırsamıydım acaba diyorum bazende
Momy1 kckelf123 iste bende yaptirmak istemiyordum cevreme sordum kesin bisey cikmiyor kotu bisey soylerlerse uzulursun dediler ve evet cikarsa uzulurum. Doktoruma soyledim %80 dogruluk payi var dedi neyse dedim yaptirdim. 1 hafta sonra sonuc cikacak
Momy1 kckelf123 ölcumlere gayet iyi saglikli bir bebek dedi ama iste bide kan var onda ne cikar bilmiyorum