Ftkn seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı soruları bunu yaşayanlara sordum. 36 haftalık 1900 doğdu ne yaptıysam hamileyken kilo aldıramadım 30 haftalıkken başladı gerilik 1200 dü 36 haftaya kadar 1900 oldu anca. Ne yediysem içtiysem boş yani. Ben 21. Haftadan itibaren ciğer geliştirici vuruldu. Sancım vardı o zamanlar öyle başladık. Doğuma girene kadar haftada 1 sabah 2 doz akşam 2 doz şeklinde oldum. 1900 doğdu 16 gün yoğun bakımda kaldı. 2200 ile taburcu oldu. Prematüre annesi olmanın yanında gelişim geriliğinin olmadı çok zor. Solunum sıkıntı biraz yaşadı ama çok değil 4 gün falan destek aldı solunum desteği ama önemli olan entübe edilmedi çok şükür. Doğumda ağlayışını duydum ama biraz kesik kesikti radyo cızırtsı gibi ordan anladım zaten solunum sıkıntılı ama ağlaması çok iyi ciğerinin geliştiğini gösterir. 2 kilo olmadan yoğun bakımdan çıkaemıyolar bi de. Sonrasında eve geldiğinde de çok dikkat etmen lazım kimsenin kucağına gidemiyor mesela. Yoğun bakımda emzirme denemesi yapılcaktı mesela taburcu olmadan önce emzirmeni istiyolar yüzüğümü bile çıkarttılar. Çünkü baya steril ortamdalar orda. Covid 19 sebebi ilede hiç göremedim sadece resim attılar. Resimleride öyle yakından çekiyorlarki bebek kocaman çıkıyor ben bebeğimi görünce şok oldum minicikti. Bu aklında bulunsun inşallah böyle olmaz ama olursa da benim gibi olma o şok hala üstümde şimdi yanımda çok şükür büyüyor 5 aylık oldu. Evet aynı aydaki bebekten daha minik oluyolar ama olsun yanımda ya çok şükür. Böyle aaaa ne kadar küçük diye tepki verenler olcak lafı sok ben öyle yapıyorum. Ama o günleri hiç unutamıyorum yalan değil. O yüzden seni çok iyi anlıyorum nerede olcak doğum bi de ben yoğun bakıma girceği için başka ilde doğurdum