11_ayse11 Omay0707 inşallah iğne etkisi değildir gerçekten hamilesindir bnet de yarın yapayım diyorum 9. Gün oluyor illa ilk idrarla mi yapmak gerekiyor testi
Omay0707 11_ayse11 ilk idrarla daha iyi sonuç cukıyor ama ben ögleden sonra yaptım yine de baya belirgin cıktı
Omay0707 11_ayse11 inşallah benimledir bebiş allahım senin yğzünü de güldürsün yarın😍habrr ver bana da
11_ayse11 Omay0707 maalesef negatif 😥😥😥 benim ki tutmamış inşallah senin ki tutmuştur iğne etkisi falan değildir bebegin seninledir
ada58 ben testlerimi sabah yapamadığımda sıvı alımına dikkat ettim ve son 2-3 saat sıvı almadığım ilk idrarımla bakmıştım ve net sonuçlar çıkmıştı yine de
Hayalim1234 11_ayse11 en az iğne olduktan sonra 10 gün geçmesi gerekiyor kan tahlilinde doğru sonuç vermesi içinmiş
11_ayse11 ada58 bi ümit olur mu hala pozitif olma ihtimali var mı yok diye çok üzdüm kendimi dünden beri çok yıprattım yok diye
11_ayse11 Hayalim1234 ya negatif çıkınca çok üzüldün hani iğne etkisi 12 gün gecm3z falan dediler bi deniyim dedim negatif çıktı iğne etkisi bile kalamamış dedim çok üzüldüm inşallah pozitif olur bi kaç gün sonra tekrar yapacam
ada58 doktor en erken 14. günü test yap dedi , sen 11. günde negatif diyorsun iğne etkisi geçiyor negatife dönüyor önce çizgi sonra tekrar belirmeye başlıyor. kimisinde bu süre 12. güne kimisinde 14. güne denk gelebilir kendini yıpratma