Kvrckmom Merhaba kızlar hangi biberondan memnun kaldınız ? Daha almadım ama Philips avent, lansinoh ve tomme tippe cam olanları arasında kararsız kaldım. Birde bunlara sahip olup karşılaştırabilecek birisi varsa artı ve eksileri den bahs edebilir mi ?
mutlugebeee Kvrckmom lansinoh kullanıyorum bebeğimde meme reddi yaptı amaaa ben kaşındım çook sık kullanmıştım😂 Şimdi günde 2-3 kez veriyorum şükür sıkıntı yaşamıyoruz avent kullananlarda çok fazla meme reddi yaptığını duymuştum. Bence meme reddi yapmayan biberon yok, hiçbiri anne memesi gibi değil ve deneyimlediğik kadarıyla özellikle ilk ay sık biberon verildiğinde bebekler çok çabuk alışıyor 2. aydan sonra verebilirseniz daha iyi olur🙏🏼
Durubebegim Kvrckmom chicco NaturalFeeling biberon kullanıyoruz çok memnunum tavsiye ederim sizede Meme ucu hisiyatı birebir
Kvrckmom Birgul gaz yaptığını söylediler avent için birde meme ucuna en yakın olan lansinoh diye yazıyor hep ama bilemiyorum meme reddi yaşamaktan korkuyorum.
Birgul Kvrckmom ben hem emzirdim hem biberon kullandım, hiç meme reddi yaşamadım. Gaz sorunu da olmadı.
Nurfatma_16 Lansinoh almayı düşünüyorum bende. Ilk zamanlar kaşıkla diyorlar Aslinda. Sonrasında biberonla verilebilir.
Kvrckmom Birgul başlıkların değişimi nasıl oluyor peki fiyatları falan nasıl teşekkür ederim bilgi verdiginiz için de 😊
Birgul Kvrckmom fiyatlar biraz pahalı diğerlerine göre ama Trendyol da falan indirim oluyo takip edin
Tugbamete Kvrckmom oğlumda sarılık olduğu için ilk 10 gün sadece gece 2 kez mana takviyesi yaptık avent kullandık akış hızı yavaş olduğu için meme reddi yaşamadık kızımda da aynı sıkıntı olursa yine avent kullanıcam