Miranmiray ne rahatsizligi olur mu birasi bunun icin zaten kadinlarin dogum hikayesi bitmez🤭😃 benim ikinci dogum soyle basladi anlatayim.. son haftalar randevu almadan acilden giris yaparak muayene oluyordum soguma 3gun kala bebeğin hateketleri az gibime geldi akintimdada artis olmustusu siziyormu diye şüphelendim gttim yine acile alttan muayene yapildi aciklik cok az onceki dogumdan kalma dedi herşey normal dedi doktor. Bnde kendi gemezse ne yapalim dedim 40+3e kadar zamn var yoksa yatis veroriz dediler. Tabi bnde umudumu kesmistim suniye hazırlamıştım kendimi hatta gun belirlemistim kendimce 40+1de gidip yatis yapicaktim. Esime dedim anamas alalim falan acilma olsun sansizlik hic bir manavda marjette bulamadik. Pazar gecesi esimle oturup tv izliyorduk bebegim kendini asagi dogru itiyormus yada kendi etrafında dönuyormuscasina hareketler yapıyordu içeride. Konustum oglumla hadi gel oğlum artik dedim bu konuşmayı yaptigimda 39+6dik. O gece yattim uyudum saat 04.45 civari tuvalete kalktim hiçbirşeyim yoktu 5dk gecti gecmedi bi sanci vurdu gaz sancisi gibi hemen anladim dogum sancisi olduğunu dedim bi tane daaha olursa kesin dogumdur bu hemen kasılma sayari açtım 10 dk sonra tekrar vurdu sanci sonra duzensiz bi sekilde 7 5 6 dkda bir gelmeye basladi sürekli yurudum evin içinde en son saat 8e dogru 3dk bir gelmeye basladi hastaneye gidelim dedim evde o kadar rahat karsiliyorki insan sanciyi esim dedi dogum degildir bu psikolojikmen oyle hissediyorsun 😃 neyse gttik hastaneye acilden giris yaptik tekrar acikliga bakıldı 8 cm dedi bi ebe daha geldi 9 cm dedi hemen dogumhaneye aldilar beni catala ciktim ikinmaya basladim bir kac ikinma bebegimin asagi tam inmesi icindi bir kac ıkınmada cikmasi için kafasi olmasinsan 1 cm buyuktu ve 4kilonun uzerindeydi ebe o yuzden doktoru cagrdi doktor dogumumu yaptrdi kesi atildi 5 dikisim oldu cabucak toparladım şükür 10dk icnde oldu dogum 10 dkda dikis surdu. hersey 3 bucuk saat içinde oldu ilk sanci ve dogumdan sonra odaya cikmamla beraber😊 herkese boyle dogum nasip olsun insllh