Hanzademerve Kızlar günaydın🌹 5 haftalık gebeyim Ferrum içiyorum kan ilacı, afedersiniz lavaboya gittiğimde lavabo fulll ilaç kokuyor yaaaa tiksiniyorum ve ishal yapıyor bende sizde böyle oldu mu ??? Ne kullandınız baska?
Mrv58 Hanzademerve kan ilaçları genelde aynı kötü kokuyr gynoferon kullanıyorum bende ama ishal yapmadı hic
Civcivim_34 Hanzademerve ferrum bende de mide bulantısı halsizlik yaptı ben de gynoferon kullanmıyorum o iyi değiştir istersen sende
annesinin_beybisi Hanzademerve bende de aynısı oluyo ve agzima geliyor metal tadı , çareyi gece yatmadan içmekte buldum normalde sabah ve gece iciyordum ama sabahlari agzima gelen tattan dolayı bulanti yapmaya basladi
Alya2018 Benim de kan ve Demir eksikliğim vardı ve asla içemedim o ilaçları mide bulantısından ben sidefer toz kullanıyorum inanılmaz güzel tadı var ve kan değerlerimi çok iyi yönde etkiledi doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz
Mrv58 Hanzademerve ama yine de iyi diğerlerine göre ferrum ferritin onlar çok kötü ben her zmn demir eksikligim var kullanıyorum çoğunu kullanmışımdir şimdi hamilelikte gynoferon kullnyrm