Ayseee01 15 haftaligım sürekli sola yatmak istemedigm için sağa da yatıyorum yatma sağa felN diyirlar netten baktım 6 aya kadar istediğiniz gibi yatabilirsinjz yazıyor sırtüstü hariç sizler nasıl yatıyorsunuz?
Gzmmmmmm11 Ayseee01 24 haftaya kadar istediğiniz gibi yatabilirsiniz ben şuan 30 olduğum icin sadece soluma yatabiliyorum
Handan_65 Ayseee01 34 tekim ne sağa ne sola yapabiliyorum suan yazarken bile gözümden uyku akıyor ama bebegın kafası batıyor sağımda solntarafı da bırakmıyor yatsam
Buket_dadas Ayseee01 kuzu vallah ben 37 haftalıgımgenelde sola yatıyoeum ama nedense her gözümü actıgımda sag kolumun üzeribde yatıyorum
gurbetcikizii Ayseee01 valla ben 36 haftalığım arada kendimi hala sırt üstü yatmış pozisyonda buluyorum sonra hemen dönüyorum, ama genelde daha çok solda yada sağda yatıyorum ikiside eşit hemen hemem
Ayseee01 Gzmmmmmm11 genel olarak sola yatıyorum ama gece uyku haliyle sağa da dönüyorum Allahim tek nefeste kurtarır bizi insallah kucağımıza aliriz
Poyrazin_annesi Ben sola yaatamıyorum kalbim sıkışıyor oyuzden sağa yatıyrm bide yüz üstü yatyrm 31 haftalıgım
Ayseee01 Poyrazin_annesi doktor sırt üstü yatma demisti baba sadece ama insanogluygz gece bazen öyle uyanıyorum. Birde ne zaman waga sola dönsem uyanıyorum.