Begumergun Kızlar merhaba 14+3 deyiz ve artık çatlak önleyici krem kullanmaya başlıcam. Doktorum çok pahalı bi krem önerdi siz neler kullandınız memnun ya da memnun kalmadığınız kremler nelerdi? ☺️
Buket_dadas Begumergun vallah umudunu kaybetmenimistemem ama ne alıcaksan biran önce al cübkü ben catlak catlak oldum daha 18 yasındayım ve igrenc haldeyim sen düşün 😂😂ben bemlendirici kırem arko vezelin ne biliyim bebe yagı hersey kualndım ama yok bir faydası olmadı tam tersine daha cok catlak catlak oldum göysüm kalcam bacakalrım karnım özelikle mahvolduuuu🥺😂🤣🤣🤣😓37+2 olduk
Deletedmom623737 Begumergun Biooil çatlak kremi kullanıyorm bide zeytin yagı Çatlamaya meyilli bi vucudun varsa hiç biri işe yaramıyor 🤦🏻♀️
Zehra9616 Buket_dadas dogum sonrasi o catlaklar pembelesir o pembelikler gecene kardar tedavi edersen kapanirlar cnm 😊
Begumergun @"asyaa0 biliyorum en bilindik o zaten ama onu kullananların yarısından çoğu memnun değil canım hemde onu kullananlar ekstra bişey daha alıyor birini sabah birini akşam şeklinde kullanıyor
Zehra9616 tugbaacng dogumun kolay olursa cok sıkı korseler var onlari kullanarak yada lazer merkezlerine danis cnm
Sadriye35 Benim 13. Haftam organik Hindistan cevizi yağı aldım bi de liearac krem kullanıyorum. Zaten genç kızlıktan kalma çatlaklarım var vücudum çatlamaya meyilli çok kuru o yüzden hamilelikte de bol bol çatlar diye dusunyorum
Buketylz944 36+2 haftalığım bio oil kullandım hiç çatlağım olmadı karnımda, yan basenlere sürmemiştim oralar da çok az çatlamış keşke sürseydim heryerime 🤣
EryaCa Begumergun ilk gebeliğimde sadece frei öl çatlak yağı kullandım ve hiç çatlamadan doğurdum şu an ikinci gebeliğim tekrar sipariş verdim başlayacağım inşallah yine çatlamam