Bir tane erken doğum kayıp sonrası tekrar gebelik ve dikişsiz sadece proloton Depot ve progestan dikkat ederek dokuz aylık yolculuk çok şükür güzel bitti sezeryan doğum oldu catim dar olduğundan kemik çıkıntılı dedi ve spinal oldu belime vurulan iğne inanın kola vurulan iğne gibi hatta çok daha hafif acıdı doğum esnasında bir çenem açıldı ne dua varsa okudum tek tek isimleriyle herkese dua ettim odadaki balonlara kadar anlatmıştım🙈🙄😁 bı baktım bı ağlama sesi bir kayıptan sonra o sesi duymak hıçkıra hıçkıra ağladım sakinleştirici yaptılar pırasa geldi annesi dediler yanağını yanağıma kattılar Sıcacik Alllahmmm o sıcaklık o koku yaaa tarif edilemez bu arada dün doğum yaptım şuan bebeğimiz yanımızda emmekte zorluk çekiyoruz sürekli uyuyor kalkmak birazcik zordu ama okdrda degl bebeğe bakarken kalkm acı yok biraz zorlandım tabi ama en çok gaz cikartmak yav arkadaş geliyor çok ama çıkmadı en son çok şükür onuda hallettik kizlar sezeryandan korkmayın yeterli sağ saglim yavrularımızı kucağımıza Allah’ım bana abisinin cennetteki kokusunu getirdi kızım Allahm isteyen herkese nasip etsin tez zamanda sağlıkla kucaklarına alsinlar