Minigimle hikayemiz uzun şimdiden soylıyım 🙈 ocak 2010 da 27 hf erken dgm yaptım üç gün sonra kaybettim. 2011 de 35 hf oğlum dünyaya geldi şükürler olsun ki sağlıklı bi şekilde serkulaj ile.2019 da 19 hf yine serkulajli olmama rağmen erken dgm ve kayıp sonrasında oğlumun kardeş işleyişinin bitmemesi sebebiyle başladı seruvenimiz. Sukur ki hamile kaldim biontech aşısı sonrası öğrendim üstelik. 14 hf ilk serkulajimi oldum. Bursada yaşıyorum dr meşhur bi hast perinatologuyla takipliydim beş günde bir muayene ile. Güzel ilerlerken 21 hf açılma olmuş dgm başlamış dedi dr um ve risk almak istemeyerek beni şehir hast yönlendirdi O an dünya basima yıkıldı resmen. Bir sürü ilaç iğne vitamin derken neye ugradigimizi şaşırdık. Günde en az 10 ilaç alıyorum düşünün erken dgm olmasın falan diye. Apar topar kardeşimin desteğiyle aynı gün Doç dr mehmet aral atalaya gittim hemen yatisimi yaptirip ikinci serkulaji atacağını söyledi. Bizim için o an mucize dr oldu🙏🙏sıkı ve düzenli takibiyle ilgi alakasiyla öncelikle psikolojimi düzeltti 3 ay sadece wc ye kalktım. 29 30 hf görelim yeter bize derken inanarak dua ederek ve benimle birlikte herkesin desteğiyle 06.01.2022 sabahi 37+1 de üçüncü sezeryanimi oldum Paşamı kucagima aldım. 35 hf ciğer geliştiriciler dört doz olarak yapılmıştı bu arada. Demem o ki olmaz diye bisey yok Yaradan nasip ettikten sonra inançla, dr dinleyerek (ve iyi dr denk gelmek çok önemli tabi) yapabilirim düşüncesiyle devam ederseniz o enerji de sizi mutlaka bulacaktır. Yaşadığım 9 ay serüveni herkse örnek olsun daha dogurmadin mi yine mi hamilesin cumleleriyle gecen dönem bitti oğlum Ekin Demir şu an kucağımda çok şükür 🧿🙏🙏Herkese hayırlı doğumlar nasip olsun sağ-salim kucağa alın ins sizlerde