Asel2520 Gokyz123 valla ben ilk hamileliğimde 2 haftayı aşkın çıkamadım lavman yaptık evde zar zor onla biraz çıktım yemediğim şey kalmadı kayısı kompostosu vs ama dikişlerden dolayı da zorlamak istemedim
Sevgi123_ Gokyz123 hiç bi sıkıntı yaşamadım sadece hareket kısıtlılığım vardı ilk gece , kayısı ve erik kompostosu tükettim. Gaz problemi de yaşamadım bunları tükettiğim için
3mlek2bebkannesi Gokyz123 bol bol yürü canım ikinci gün ilaç vermişlerdi bana doktor yürüyebildign kadr yürü tuvalete çıkmadan taburcu edemem demişti ilaçtn 3 saat snra falan çıktm
Emossk Gokyz123 gaz için Nescafe tüketin baş ağrısına da iyi gelir tuvalet için eğer kisinsa kayısı hoşafı yaz ise armut kavun kayısı birebirrr
Gokyz123 Asel2520 ooo 2 haftada çok zormuş nasıl dayandınız. Tuvalet sorunu sezaryen ağrılarından daha büyük sıkıntıymış gerçekten.
Gokyz123 Sevgi123_ hepsini tükettim hepsini bir türlü çıkamadım. Ama aklınızda olsun susamı tereyağında kavurup yediğim gibi 5 dakika içinde çıkabildim. Sorun yaşayanlar olursa burdan görmüş olurlar en azından.
Asel2520 Gokyz123 sezeryan ağrımı unuttum onla uğraştım inanın maf etti beni dayanamadım valla ağlıyordum o derece