Yavasi 38+4 deyim 5 gun önce nst de hafif hafif sancılar başlamış demişti doktor ama hala doğuramadım 😁 kaynanam geldi basimda bekliyo doğum için o bekledikçe gelmiycek gibi hissediyorum 😁
Zeyyyn Yavasi 🤣acele etmeyin vaktinde gelir keşke azcık daha dursaydı 3aylık oldu geceler hep uykusuz 🙈🙈
sumeyyearas Yavasi açıklık var mı peki. Benimde son 11 . 38+3 Ama sancı yok nst de Normalde yalancı sancılarim var aslında
Yavasi Zeyyyn bana kalsa hep içerde kalsın hic çıkmasın iyi böyle de herkes ne zaman doğuruyosun diye gözümün içine bakıyo 😁
Yavasi sabirsizmomy ya bende bazen biseyler oluyo ama anlamıyorum dün baya yürüdüm belime kasigim ağrıdı dedim tamam herhalde doğum sancısı bu ama dinlendim geçti 😁
EmnChn Yavasi devamlı doğurmadın mı diye ya arıyorlar ya da mesaj atıyorlar. Her şeyin zamanı var sonuçta. Bazen sinir oluyorum. Akıl veriyorlar ya bi deeee sabır vallaaa😠😠
Glfdn55 Yavasi Evwt deli oluyorum artık annemi de geçtim babam başladı aldır artık sezeryanla yeter bekledigimiz günde 10 kre aramalar acmayinca çıldırıyor lar bide noldu diye zaten uyuyamıyorum uyucagim vakitte de telefonum susmuyo
Seymaayyy Yavasi aynıyız 2 cm acıklık. Var doktorum 38 doğumun olur dedı ama ne gelem var ne gıden sıcak suya otursam gelırmı bı kadın oturmuş evde doğumu başlamış ondanda korktum 😅
Yavasi Seymaayyy benim açıklık varmı bakmadı bilmiyorum oyuzden valla sıcak suyla olsaydı keşke saatlerce sıcak suda banyo ettim dün ayrıca meşhur video var onun hareketlerini yapıyorum hergun ama daha göbeğim bile assaga düşmedi bazen düşüyo tekrar yukarı cikiyo 😁 senin dustumu göbeğin