Melissce Ben bilmeden bişey yaptım 28 haftalık hamileyim dün meraktan göğüslerimi sıktım bu akşam vajinam kasıklarım çok ağrıyor yürümekte zorlanıyorum meğer göğüsü sıkmak erken doğuma sebep olurmuş çok korkuyorum nolur bilen biri yazsın😔
edadmir Melissce ben bir kaç kez denedim canım ama öyle bir şey olmadı 40+ 4. De geldim sen hesap et 😂
papatya981 Melissce bende bugün okudum o yaziyi 28 haftalık hamileyim bnde goguslerinizi elleyip sıkıp uyarmayin bu haftalarda sıvı gelebilir gelmediyse sıkıp kontrol etmeyin yazmislardi bende bekliyim burada 🤔
Ranaaaaa0 Melissce ben 30 haftalık hamileyim hep sıkıyorum yag gibi sıvı geliyo bisey olmadı bende ama belki sende psikolojik de olabilir biraz sakin ol panik yapma ağrın gecmesse hastaneye git
secoz Melissce ne ellemelrr ne mıncırmalar ne sıkmalar yaptım da 40. Haftaya kadar gelmedi kızım 40+2de zorunlu sezaryene girdim. 😂 içimi ferah tut
Melissce Ranaaaaa0 gerçekten mi inşallah benimde bişey olmaz çok korktum ağrılarım geçmezse acile gidicem😭
Melissce papatya981 süt gelicek mi diye merak ettim ne kadar salağım bilmiyordum sıkılmaması gerekiyormuş🥺🥺
Ranaaaaa0 Melissce yok canım korkma bu kadar sakin ol bebek büyüyor yeri değişiyor organlar baskı yapıyor arada yalancı sancılar olur bu ağrılar tabikide normal ama sen yine de sancilaina dikkat et kendini sakin tut panik yapma başka bisey e odaklan baktın agri siddeti artıyor o zaman hastaneye git
Sezensezen Melissce kendine sıkıntı verme piskolojikmen olmuş olabilir uzan dinlen geçmezse hastaneye git ben 37+5 haftalığım merağımdan hep sıktım ve şimdide doğurayım diye sıkıp duruyorum oğraşıyorum ama bşy olmadı canım onca hamile olup emziren kadınlar var olsa onlara olurdu içini ferah tut
Melissce Sezensezen inşallah sabaha ağrılarım geçmiş olur yoksa acile gidicem çok teşekkür ederim yazdığınız için içim rahatladı🥺🥺
Melissce Ranaaaaa0 ay aşırı bi panik yaşamıştım şimdi bi nebze rahatladım inşallah ağrılarım da geçer geçmezse gidicem acile🥺