ayse12211 Kızlar 37 haftalık hamileyim. Ama dokuz aydır sürekli ağlıyorum sürekli üzülüyorum. Bazen yemek bile yemediğim günler oluyor. bebeğimin kilosu iyi. Ama çok korkuyorum bebeğim bu durumdan çok etkilenmiş midir?
papatya981 ayse12211 yani etkilenmiştir bence çünkü belirli aydan sonra annenin hislerini anliyorlar duygularini hissedebiliyorlar ve bu bebegede yansıyor neden boylesiniz ki aile sorununuz falan mı var
Minisomini ayse12211 hiç bişicik olmaz içini ferah tut. Doğsun sen sağlıköa onu sevginle mis gibi büyütürsün inşaAllah sıkma canını
Pirayeada ayse12211 Ben sinirliydim ultrasona girdiğimde bebekte sinirliydi doktor bebek sinirli dedi şaşırmıştım
ayse12211 papatya981 aile sorunları yok ama eşim bazen hiç olmadık şeyler yüzünden beni üzüyor. Çok üzdüğü günler oldu. Ben annemlerde çok ilgiyle büyüdüm sürekli üstüme titrerlerdi bi ağlasam babam annem çok ilgilenirdi. Ama evlenince çok zorlandım. İnsanın anne babası gibi olmuyormuş. Hala alışamadım 😞
ressamistanne ayse12211 korkma. Çocuğu yetiştirecek olan sensin. Ben ihtimal verdim. Üzülme. Ben de doktora hep korkarak gidiyorum zaten korkak bi insanım hep nabxım 150lerde falan. Bebek de böyle büzüyo kendini göstermiyor mesela ben korktuğum o da korkuyor. Ama biz güçlü yetiştiricez 🌹🌹
Minisomini ayse12211 dua et booool boll salavat çek zikir çek kuran oku yssin oku herşey güzel olur inşaAllah
ayse12211 Pirayeada ayyy kıyamam ya. Bizim yüzümüzden el kadar bebekler de acı çekiyor. Daha dünyaya gelmeden bizimle beraber acı çekmeye başlıyorlar.
ayse12211 Minisomini dün oturdum okudum okudum okudum. Zaten namaz kılan biriyim. Namazlarımı da kılıyorum ama insanın elinde olmuyor
Canssuu92 ayse12211 Bol dua etmeye devam edin. Çıkabiliyorsanız yürüyüşe çıkın her fırsatta. Nefes egzersizleri ve meditasyon da deneyin
Aylinulu ayse12211 bisey olmaz canim ya benim yengem de oyleydi bize gelip surekli darlayip agliyodu cocuk suan 10yasinda gayet mutlu akilli saglikli cocuk.
Aylinulu ayse12211 icini ferah tut hepimiz oyleyiz benim de cok enerjik mutlu gecmiyor.Agladigimda cok oldu.Aile,ekonomik durumlar,ulke dunya halleri.. Kimsenin dort dortluk degildir