Abc34 Eczanelerde ovulasyon testi ne kadar hiç almadım. Ona göre ya internetten söylicem yada eczaneden alicam
Glsh14 Abc34 fiyatini bilmiyorum ama ben hamile kalmak istedigim sirada internetten baya almistim elimde 7 paket var.her paketin icinden 2 ser tane cikiyor diye hatirliyorum.eger isterseniz kargo alici odemeli seklinde size gondermek isterim🌸
aysemnur06 Abc34 her yerde farklı olabilir Ankara da sormuştum siparişle getiriyoruz demişti sanırım internette daha uyguna geliyor
Esmavoles Abc34 internette daha uygun canim bende dun siparis verdim bugun elime ulasti pazartesi kullanmaya baslicam. eczane pahaliya satiyor.
Abc34 Esmavoles bugün bi eczaneye sorayim internete göre pahalı söylerse tredyıldan söylerim. Ama hemen gelir mi ki pazartesiye kadar
Esmavoles Abc34 LABOQUICK MARKA satici invincible1980 fiyat 89.90 cok fazla almaya gerek yok gibi geldi bana o sebepten ben bunu tercih ettim cunku geri olurda hamilelikten sonra kaliyo oyle bosuna canm izmir gbi yerden ertesi gun geldi
Abc34 Esmavoles 20 tane ovulasyon 6 tane gebelik testi çok değil mi. Ovulasyonu 10 gün anca yaparız öyle değil mi
Esmavoles Abc34 sayisi az olanda var ben ozellikle bunu tercih ettim bazi durumda 1 ayda 2 kere yumurtlama olabiliyo kimi kiside bende bu sebepten aldim fazladan
Gulcingezer Abc34 40 50 liradan basligo icinde en az 110 15 tane cikar mutlaka kullan daha erken gebelik elde edersin
birbebekbirkopekk Abc34 internette daha uygun diye biliyorum bende. Benim elimde de 40 adet var Laboquick marka öneririm mutlaka. Dolap uygulaması üzerinden uygun ve güvenli şekilde gönderebilrim sana. 03.2023 son kullanma tarihide