Tubaanne1 Gece aciklamalarim nadirdir doktorum diyordu gece yatmadan süt içebilirsin diye eğer gece acıkma olursa meyve yiyorum kalkınca et balil tavuk genelde tukwtiykruz , gün içinde de öğünlerim şu şekilde eşim gündüz çalışıyor sabit, 7 de ise ugurluylrum o gun içinde yemegim yoksa sabahtan çorbamı ve yemeğimi koyuyorum 8 de hazır oluyor hepsi sonrasında önce çorbamı içiyorum eğer dünden kalan çorbam varsa onu içiyorum yenisn i yaparken , beyaz ekmek tüketiyorum ekmeği kesmedim kilo olarak ideal olduğu için doktor kısıtlama yapmadı, 8 gbi çorba içiyorum ekmekli ya da ekmeksiz sonra kahvaltı ediyorum 2 3 dilim peynir yumurta bazen 2 yumurta yiyorum yumurta peynir mutlaka sabahları yiyorum 4 5 zeytin , yeşillik biber ya da kıvırcik ekliyorum, mesela bir hafta brokoli alıyorum haslyrum kahvaltıda yiyorum , bazen de kahvaltıda yine peynir yumurta yanında 2 dilim tost ya da pankek yapıyorum buzluğa sigara böreği sarıp atıyorum 3 4 tane çıkarıyorum onlarida ekliyorum gün gün cesitlendiriyorum her gün aynı tüketim olmasın diye , gun de mutlaka 2 2.5 lt su tüketiyorum kahvaltı sonrası kuruyemiş ve meyve tüketiyorum mesela muz mandalina yiyorum sonra ilaçlarımı tüketiyorum sonrasında türk kahvesi içiyorum , öğlen oluyor öğlen 2gibi de bazen salçalı makarna yapuyorum yanına mayaladigim yogkurttan 2 bardak ayran ekliyorum ya da 1 kase yogurt, bazen de patates haşlıyorum üzerine sarmsakli yogurt ya da sebze yemeği yapıyorum öğlen için , sonrasında kuruyemiş ve elma yiyorum , aksamda yemekte çorba salata ana yemek , yanına pilav vs hangisini yaparsam, mutlaka ayrab oluyor eşimle ayran seviyoruz akşam 2 bardak içiyorum haftalık sut mayaliyorum yazında limonata yaaparim, doktor demisti gun de 1 kase yogurt ya da 2 bardak ayran ya da 1 bardak süt diye ben genelde ayran tüketiyorum , yemek sonrası çay demlenirrken kahve yapiyoruz esimle sade ictigimi icin kahveyi tatli ile dengeliyoruz, sonra çay ve meyve ile sonlandırıyoruz kuruyemiş ekliyoruz , hamur işi de hafta sonu tüketiyoruz mesela hafta sonu eşim evde , mesela akıtma çok severiz , yanına fırında patates, bazen pankek bazen sigara böreği ekliyoruz cesitlendiriyoruz, doktorum herhangi bir şey yasaklamadı ayda bir fasfood ta tükettiğim oluyor bunları tabi doktoruma söylüyorum, bu şekilde beslenmem tabiki gün içinde ye yat hic yapmıyorum misafirlerimiz çok olur aktif geçer günler gün içinde 10 15 bin adım atıyorum ev içinde de aktifim ancak akşam oturuyorum eşimle , gece acıkırsanız bu şekeri tetikleyebilir onun yerine yatmadan ılık süt için