minikbebegim19 Valla bugün tek yatıyorum bacağımda ağrımıyordu rahat rahat uyuyacaktım şimdi huzursuz bacaklarım tepiniyor Allahımmmm duşta aldım öğln ama nörecuh gızlar
papatya981 minikbebegim19 magnezyum eksikliginden olabilir herkes bundan şikayetçi bende gece uykumdan uyanirdim doktoruma söyledim magnezyum yazdı geçti çok şükür
Ece003 minikbebegim19 benimde öyle ama ben 3 gündür götüm yer görmüyor diye ağrıyor artık sızladı bu gün cam falan battı sandım yorgunluktaymış😄
minikbebegim19 papatya981 enorno suya atılan kullanıyorum birde bende hep vardı hamilelikten önce ve çocukluğumdan beri
minikbebegim19 seydahafsa bndde 30 artı 4 hayatımda hep vardı huzursuz bacak ve hala da devam ediyor ne yqzıkki sıcak su ısıtıyorum belki iyi gwelir ya
Nsnrsnr Benimde sağ bacağıma kramplar çok giriyor dün hiç adım atamaz hale gelmistim maknezyum takviyesi verdi doktorum kullanıyorum inşallah iyi gelir😔
minikbebegim19 Nsnrsnr bende suya atılan magnezyum kullanıyorum ama no fayda bunu geçiren bişey yok ben anladım sıcak su ısıtıyorum şimdi. Ağrı kesici alır uyurdum ama alamıyoruz tabi
Nsnrsnr Bende suya katılandan kullanıyorum 23. Haftalık olacaz bu pazar ama çok zorlanmaya başladım 😔 bebeğimi sürekli aşağı da hissediyorum ve ağrılarım oldukça fazla