Hilalusenmes Bebeğimde gaz problemi çok var, öneriniz bar mı kiraz çekirdekli kemeri duydum ama faydası var mı acaba
Zeyyyn Hilalusenmes ısıtması sorun oluyor ben genelde ayağına su koyardım kendime koyup onu yakmıcak sıcaklıkta ise sadece gaz sorunu yoktur belkide kırmızı et tüketıyorsanız kesin 2 aydır yemyrm bağırsak düzenliyici kullanyrm gaz ilacını da bıraktık rahat gaz çıkarıyor
mommasBoys Hilalusenmes akşamları sıcak su torbası koyuyorum öyle uykuya dalıyor, benimkide aşırı gazlı doktor önerdi sıcak su torbasını
Hilalusenmes Zeyyyn sebze ağırlıklı besleniyorum genelde, sab sımplex damlayı kullanıyorum sıcak suyu denicem teşekkür ederim
Zeyyyn Hilalusenmes 2 3 gaz damlası denedik dahada mahvoldu çoçuk iyi gelmiyor her damla çok zor kolaylık versin
mommasBoys Hilalusenmes evet sab simplex, nurse harveys ve biogaia üçünü de kullanıyoruz ve buna rağmen hala kıvrandığı oluyor bebeğimin malesef
Hilalusenmes mommasBoys hadi ya 🤦♀️ Valla çok zor bi şey bebeğin kıvrandığını görüp elden bi şey gelmemesi