Zambak55 Şampuan vs için çok araştırdım mustela da karar kıldım fakat kıyafetleri için siz ne kullanıyorsunuz veya ne kullanacaksınız granül sabun deterjan kullanan var mı öneriri misiniz yorumlarınızı bekliyorum 🙏🌺
BuseArac Zambak55 2. Çocuğuma hamileyim. İlkinde Dalin çamaşır deterjanı kullandım ( yumuşatıcı kullanmadım sadece deterjanını ) memnunum. Bu bebeğimin kıyafetlerini de dalinle yıkadım. Şampuan da Dalin kullanıyorum doğduğundan beri. Ama her çocuk bir olmuyor maalesef. Dalin alerji yapan da oluyor, ben bir sorun yaşamadım
Gzmelc Zambak55 yesil anne - green moms un deterjanlari organik yumusaticisida oyle cok bereketli az az kullaniyorsun zaten ve icerigi temiz 🤌🏻
Avbmert38 Zambak55 dalin granul sabun aldim cok az bile koysam asiri köpürüyor bir turlu ayarlayamadim tavsiye etmem
Zambak55 BuseArac sakini biraz araştırdım sls vs varmış içinde kimyasal o yüzden ondan vazgeçtim yeğenlerime de aşırı alerji yapmıştı hatta ama teşekkür ederim fikriniz için 🙏
Aysee_35 BuseArac mesela kusmuk çiş kaka lekelerini önceden yaptıgınız bir işlem var mı makineye atmadan önce.. Direk atınca cıkarmıyor leke kalıyor diyen var
Anne3434_ Zeyyyn 40 derecede yıkatmanız gerekiyor eğer makineniz evin içinde değil balkonda vs ise sabunu suyla eritip makineye o şekilde koymanız gerekiyor sabun tozu olduğu için düşük derecede eritmez maalesef
ryhsi Zambak55 Siveno baby aldım. Kıyafetlerin hepsini yıkadım memnun kaldım. E bebektede satılıyor. ☺️
Tugbamete Zambak55 3 yaşında oğlum var doğduğundan beri uni baby kullanıyorum çok memnunun kızımada aynı şekil uni babyle devam edicem
Msl_ege Zambak55 bu sabun granüller makineye zarar veriyor diye duydum ben . oğlumda green clean kullandım 2 sene . sonra üni baby e geçtim büyüdü diye . şimdi tekrar hamileyim ama 3 sene önce rahatlıkla alabildiğimiz şeyleri almakta zorlamıyoruz malesef ! oğlumun deterjanı da bitmişti , baby&me aldım . daha denemedim . beğenirsem kıza da onu kullanıcam
Yaren_ve_annesi Ben Duru granül sabun kullanıyorum kullanıp memnun kalmayan varmı acaba daha birkac kez kullandim
Annebaba23 Ben alerjik bir buruna sahibim, Dalin bende bile alerji yaptı mesela çocuğa dokunabilir diye düşündüm. Tavsiye etmem, green clean temiz içerikli diyorlar 🤔