papatya981 Deletedmom154 magnezyum eksikliğinden canim bende de oldu ama 22 haftalıkken oldu gece uykumdan uyaniyordum o kdar doktor magnezyum eksikliğinden dedi ve magnezyum yazdı suda eritip içiyorum sende doktoruna soyle bu durumu
Deletedmom154 papatya981 salı günü kontrolüm var ozamana kadar dayanicam sanırım.Ama günde 1 tane sade soda içiyordum.2ye çıkartayım bari
papatya981 Deletedmom154 onu da duymuştum ama kesinlikle söyleyin doktora ben icince 2.gunu ağrılarım gitti
Deletedmom154 papatya981 normal devlet hastanesi aciline gidebilir miyim ? kadın doğum hastanesi 40 km uzaklıkta,devlet hastanesi acili 5 km uzaklikta
papatya981 Deletedmom154 yani acildeki doktor yazar mı bilmiyorum ama çok agrim var derseniz yazar galiba ben kontrole gidince doktoruma söylemiştim o yazdı
Deletedmom154 papatya981 teşekkür ederim canım.gideyim denemekte fayda var çünkü ağrıya katlanamıyorum
papatya981 Deletedmom154 evet gidin zaten farketmiyor illa kadın doğumun aciline gitmenize gerek yok bunun için her hastane olur